Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2016. Július 12. 07:55, kedd | Helyi
Forrás: közlemény

Ezreket vonzott az esztergomi program-kavalkád

Ezreket vonzott az esztergomi program-kavalkád

Rendkívül erősen zajlott programok szempontjából Esztergom elmúlt hétvégéje.

Pénteken látta vendégül a város a Női Rögbi Kupa európai bajnokságát, ekkor nyílt meg a 2. Kézműves Sörvásár, a hétvégén tartotta Esztergomban ünnepi közgyűlését a Meteor Természetbarát Országos Egyesülete, vasárnapon volt újra a népszerű régiségvásár és a futball szerelmesei e hétvégén drukkolhattak a Európa-bajnokság döntőjén, mely mérkőzést a szurkolói zónává avatott főtér nézhetett a közönség az óriáskivetítőn.

Pénteken este, a Női Rögbi Európa Bajnokság megnyitója után, a Come On Rock Band, Kökény Attila és a Pedrofon zenekar szórakoztatta a közönséget, majd szombaton már 13 órától Kis Grófo, az Adlersteiner együttes, Dobrády Ákos, Dj Dominique valamint a Bon Bon és Dj Garami „húzta a talpalávalót”. Vasárnap is muzsikái volt a főtér, akkor a véradás, a gyerekprogramok mellett a Sick Transit és a Bikini koncertje örvendeztette meg a népes közönséget.

A Rugby Club Hotelnél lévő pályán, a hétvégén tartották a Női Rögbi Eb-t. A kupa győztese a svéd csapat lett, ezüstérmes Lengyelország, bronzérmes Németország lett. A magyar lányok a 12 indulóból az 5. helyen végeztek.

A Meteor Természetbarát Országos Egyesület szombat este a Dobó Katalin Gimnázium aulájában ünnepi közgyűlését tartotta. Ezen a rendezvényen nemcsak a természetjárók kitartását csodálhattuk meg, de együtt örülhettünk fotókiállításuknak is.

A Várszínházban két feledhetetlen élményt adó, komoly érdeklődésre számot tartó előadás, a Hedry Mária műveként bemutatott Kelj fel és járj című dráma és az egyik legnagyobb magyar rockénekes legenda, Révész Sándor koncertje tette emlékezetessé ezt az esztergomi hétvégét.

Címkék: esztergom, program

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.