Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. December 16. 08:06, péntek | Helyi
Forrás: Oxi

Gyurcsík Tibi, Apostol, Takács Nikolas, koncertek, színes programok és a negyedik gyertya Esztergomban

Gyurcsík Tibi, Apostol, Takács Nikolas, koncertek, színes programok és a negyedik gyertya Esztergomban

Az előttünk álló hétvégén célegyenesbe ér a karácsony előtti, adventi hajrá. Így lesz ez az esztergomi főtéren is, ahol az utolsó, azaz negyedik adventi gyertya gyújtására készülnek kicsik és nagyok.

December 16-án, pénteken 16 órai kezdettel a Vitéz János iskola adventi műsorát láthatja-hallhatja a publikum. Fél öttől Kovács Ági énekes, főleg karácsonyi gyerekdalokkal szórakoztatja a nagyérdeműt, majd este 6-tól a Szent Erzsébet iskola adventi műsora szól mindenkinek. A korábban tervezetthez képest 18:30-kor ad koncertet Gyurcsík Tibi.

December 17-én, szombaton 15 órakor nyit az Adventus Domini vásár, mely most a karácsony előtti utolsó hetekben még nagyobb sebességre kapcsol, még több étel-ital és portékaárus, még több látnivaló és még nagyobb kínálat várja az esztergomi főtérre látogatókat. 16:30-kor a Petőfi Sándor iskola adventi műsora, 17 órakor pedig az adventi gyertyagyújtást tartják a főtéren. A Fehérvári Lajos plébános által celebrált áhítat után, este 6-kor Magyar Advent címmel zenés összeállítás szórakoztatja a publikumot a Széchenyi téren. Fél 9-től pedig a 70-es évek óta szinte töretlen sikerrel slágergyáros Apostol együttes ad koncertet.

December 19-én, vasárnap délben jótékonysági ételosztással indul az Adventus Domini rendezvény ezen napja, majd 15 órától a gyerekeket várják a színpad elé, ahol a Sára Labor bábjáték előadást lehet megtekinteni. Fél 5-kor a Robbie Williams tribute zenekar lép fel, 18:30-kor a Carmen Tánciskola hip-hop show-ját élvezheti a közönség. A vasárnapi programokat Takács Nikolas koncertje zárja.

VIDEÓ - felülről a díszes tér

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.