Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Szeptember 23. 08:42, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Hazudott, ezért hárman megverték – elfogták a három dorogi fiatalt

Hazudott, ezért hárman megverték – elfogták a három dorogi fiatalt

A gyanúsítottak veréssel torolták meg a sértett folyamatos hazugságait.

Órákon belül elfogták a dorogi rendőrök azt a három helybélit, akik a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 22-én hajnalban bántalmaztak egy dorogi fiatalembert. A 19 éves sértett délután tett feljelentést a rendőrségen, a nyomozók pedig még aznap csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki két 18 éves és egy 19 éves dorogi fiatalt. Volt közöttük, aki tagadta a bűncselekmény elkövetését, de volt, aki beismerte és elmondta, hogy a sértett folyamatos hazugságait torolták meg a bántalmazással.

A gyanúsítottak egyébként nem voltak ismeretlenek a nyomozók előtt. Korábban már több büntetőeljárást folytatott ellenük a rendőrség és egyiküket, a fenti mellett, további két lopás vétség elkövetésével gyanúsították meg a rendőrök. A gyanú szerint a 18 éves R. Sz. 2015. szeptember 3-án egy dorogi földszinti lakásból eltulajdonított egy ülőgarnitúrát és egy asztalt, egy másik teraszáról pedig pihenőpadokat. A bútorokat a rendőrök a fiatalkorúnál tartott házkutatáson megtalálták és elfoglalták. T. J.-t, T. Z.-t és R. Sz.-t a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.