Városlista
2019. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2019. Február 20. 00:00, szerda | PR
Forrás: (x)

Hozd formába magad a nyárra! - Vitézek Gym téged is vár Esztergomban

Hozd formába magad a nyárra! - Vitézek Gym téged is vár Esztergomban

Professzionális fitness gépek, szakértő segítség és barátságos hangulat, kedvező tagdíj. Ismerd meg a megújult Vitézek Gym konditermet Esztergomban!

Több mint 13 féle kardió gép (futópadok, evezőgépek, spinning kerékpárok, fekvő kerékpárok) 13 féle erősítő gép (bicpsz, tricepsz, combhajlító, lábtoló, hasprés, mell/váll tárogató, lehúzó, guggoló keret, evező, váll gép) 5 féle pad (fekvenyomó, haspad, bicepsz pad, állítható döntésszögű pad), valamint kézisúlyzók (2,5 kg-tól 50 kg-ig elérhető), illetve kettlebel súlyok (4 kg-tól 20 kg-ig) várnak téged is Vitézek Gymben, ahol pártolói tagként kedvező feltételekkel felújított környezetben, professzionális gépeken végezheted az edzéseidet. (Pártolói tagság részleteiről szívesen tájékoztatunk)

Továbbá vannak gimnasztika matracok illetve gimnasztika labdák , 10 kg-os súlymellények , fekvőtámasz állványok , has kerekek , több erősségű gumikötelek, ugrókötelek, bosu balance trainer Pro labdáink, Flabelos (bionwell márkájú) gépünk.

Minden nap 14 és 21 óra között, már 6.000ft/hó pártolói tagsági díjért igénybe veheted a konditermet, ahol szakképzett edző segítségét is igénybe veheted. ( Diákoknak csak 4.500ft) Ha csak alkalmanként vennéd igénybe a terem szolgáltatásait, akkor pártoloi tagként már 800Ft-ért megteheted. Sőt, pártolói tagsággal az RCH (Rugby Club Hostel) büféjében 10% kedvezménnyel vásárolhatsz frissítőt az edzéshez, valamint az RCH által szervezett eseményekre is 50% kedvezményre jogosulttá válsz.

Látogass el mielőbb az új Vitézek Gymbe! Kérdésedet tedd fel bátran facebook oldalukon üzenetben, vagy személyesen. Plusz így élőben is megtekintheted a konditermünket! Esztergom Nagy-Duna sétány 1. - RCH.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 22. 00:19, szerda | PR

Minden szőnyeg varázsszőnyeg

Lehet, hogy a címben foglalt kijelentés kicsit túlzónak tűnik, de igazából tény: egy szőnyeg teljesen átvarázsolja az otthonunk belsejét, és sokkal szebbé, valamint komfortosabbá tudja azt tenni. Hogy hogyan?

2019. Május 22. 00:17, szerda | PR

Miért igazi jolly joker a hitelkiváltás?

A hitelkiváltás kifejezést mindenki ismeri, de vajon mire használható ez a megoldás pontosan? Akinek van meglevő hitele, annak érdemes tudnia, hogy használható ki ez a lehetőség.

2019. Május 21. 23:58, kedd | PR

Mitől jó egy fordítóiroda?

Egyre több vonatkozó vállalkozást talál az ember, ha lefuttat egy keresést. Nem mindegy azonban, kire bízzuk papírjainak átültetését. Ha profi minőséget vár el, kizárólag profi partnerrel dolgozzon!

2019. Május 21. 23:55, kedd | PR

Itt a tavasz: a férfiaknak is ideje elővenni a lengébb öltözéket

Férfi divat, női divat… Manapság már nem szükségszerűen csak női kiváltság a változatos, stílusos öltözködés. Nincs ez másként a melegebb évszakokban sem, a férfiakat is egyre bővebb kínálat várja a boltokban.