Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Június 24. 09:19, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Idegeneknek ajánlják fel Rippelék a focicsapatnyi embriót

Idegeneknek ajánlják fel Rippelék a focicsapatnyi embriót

11 embrió vár új szülőre, mivel nekik már nem kell...

Még tizenegy lefagyasztott embrió vár jelenleg arra, hogy Rippel Feri és egykori kedvese, Vivien döntsenek a sorsukról. A fiatal anyuka szeretné másoknak ajándékozni a megtermékenyített petesejteket, hogy mindegyik baba megszülethessen és azok, akik másként nem tudnák átélni a szülői szerepet, így megtehessék.

Rippel Vivien egy daganatos betegség miatt elveszítette a petefészkét, és aztán lombik-program keretében szülte meg gyermeküket. Számos megpróbáltatás érte, amit a nyilvánosság elé tárt, de nem bánta meg. A mesterséges megtermékenyítéssel sosem volt problémájuk.

- 11 embrió még most is le van fagyasztva. Biológiailag a nagynéném, Krisztina az anya és Feri az apa, de Krisztina lemondott róla, így most Feri és én rendelkezünk felette. Ha még együtt lennénk Ferivel, akkor lenne esély arra, hogy a babánknak testvére legyen, de mivel sajnos másképpen alakult, döntenünk kell a sorsukról. Persze ehhez még idő kell – nyilatkozta Rippel Vivien meglepő őszinteséggel a Heti Témának, aki hozzátette: azt nem tudja elképzelni, hogy az embriókat felajánlja a tudománynak.

- Nem! Az én gyermekemen ne kísérletezzenek, még akkor se, ha biológiailag nem én vagyok az édesanyja. Amellett vagyok, hogy másoknak ajándékozzuk őket. Ezeknek a magzatoknak egyszerűen meg kell születniük! A mi gyermekünk is egy csodagyerek, biztos vagyok benne, hogy a testvérei is azok lesznek. Segíthetünk másoknak, akik szintén nehézségekkel küzdenek a gyermekvállalás terén. Persze a nagynéném, Kriszta véleményét is ki szeretném kérni – árulta el Vivien. Ezek szerint akár vadidegenek is megszülhetik válásuk Után Rippel Feri és Vivien gyerekeit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.