Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 09. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Idén ki lesz a Dunakanyar Hangja? - videóval

Idén ki lesz a Dunakanyar Hangja? - videóval

Negyedik alkalommal zajlik le a Dunakanyar Hangja tehetségkutató verseny márciusban, a megmérettetésnek pedig idén Dunakeszi ad otthont. Az első válogató március elsején lesz, melyre bárki nevezhet.

A Dunakanyar Hangja versenyre bárki jelentkezhet korhatár nélkül. Az érdeklődőknek nem kell mást tenniük, mint február 25-ig leadni nevezésüket a tehetségkutató oldalán és befizetni a nevezési díjat. Ezt követően pedig részt venni a március elsején 13 órától az első válogatón, Dunakeszin a József Attila Művelődési Központban.

A résztvevők a válogatás előtt regisztrálhatják magukat már 12 órától, azt követően pedig a meghallgatások folyamatosan, érkezési sorrendben zajlanak 20 óráig. A válogatásra a nevezők ne felejtsék el magukkal vinni a nevezési díj befizetését igazoló bizonylatot, személyigazolványukat vagy jogosítványukat, esetleg útlevelüket. 18 év alattiaknál a szülői beleegyező nyilatkozatot, a zenei alapot (pendrive-on, vagy CD-n) és a szervezők a jókedvet és önbizalmat is várják.

A válogatáson minden érdeklődő ingyenesen részt vehet, családtagokkal, barátokkal együtt mindenki megnézheti, meghallgathatja a produkciókat, amiket a zsűri tagjai (Várkonyi Attila, Szabó Mariann és Kiki) értékelnek.

A válogatáson nincs műfaji megkötés, így bármit énekelhetnek a nevezők a pop-rock-tól kezdve a népdalon át az operáig, de saját szerzeményeket is szívesen fogadnak a zsűri tagjai.

A válogatás végén a zsűri 50 énekest juttat be a március 9-ei elődöntőbe. A középdöntő ezután március 16-án lesz, míg a finálé március 23-án.

További információ a Dunakanyar Hangja honlapján található vagy a 20/823-1689-es számú infovonalon kérhető!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.