Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Június 17. 14:20, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Idős nénit bántalmaztak – 24 órán belül elkapták őket az esztergomi rendőrök - Videóval

Idős nénit bántalmaztak – 24 órán belül elkapták őket az esztergomi rendőrök - Videóval

Betörték egy pilismaróti házba, majd fanyéllel ütötték és verték az idős asszonyt, akitől készpénzt rabolt el az a két férfi, akik az esztergomi nyomozók 24 órán belül elfogták a minap.

Egy idős asszony házába ment be a 26 éves V. János és a vele egykorú B. Gábor június 15-én este Pilismaróton. A néni az ágyában feküdt, amikor a két férfi rátámadt. A gyanúsítottak egy fanyéllel ütötték és verték a sértettet, majd a lakásban talált készpénzével együtt elmenekültek. Az esztergomi nyomozók, amint tudomást szereztek a bűncselekményről, a tettesek felkutatására indultak. Körbejárták a települést, és mindenkit megkérdeztek, aki bármit tudhatott a bűncselekményről, annak elkövetőiről. Végül másnap délután elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Jánost és B. Gábort. A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Ellenük felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A két gyanúsítottat az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság június 17-én elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.