Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Január 18. 15:24, hétfő | Helyi
Forrás: (x)

Így igazodj ki a weboldalkészítés árak között

Így igazodj ki a weboldalkészítés árak között

A 21. század üzleti fejlődését követve nyilvánvaló, hogy egyetlen cég sem engedheti meg magának, hogy ne rendelkezzen céges vagy üzleti weboldallal,

legyen szó egy kisebb vállalkozásról vagy egy már jól működő, bejáratott cégről.

A 21. század üzleti fejlődését követve nyilvánvaló, hogy egyetlen cég sem engedheti meg magának, hogy ne rendelkezzen céges vagy üzleti weboldallal, legyen szó egy kisebb vállalkozásról vagy egy már jól működő, bejáratott cégről. Ez a tendencia még inkább felerősödött a vírus megjelenése óta, hiszen a négy fal közötti bezártság hatására még inkább az online tér lett az a piac, ahol értékesíteni lehet. Vannak, akik most szeretnének indulni és vannak, akik a régi oldalakat cserélnék le modernebbre, de egy közös bennük: kíváncsiak mi mennyibe fog kerülni. A weboldalkészítés árak között nem egyszerű kiismerni magunkat, a továbbiakban igyekszünk Neked segíteni ebben. (Cikkünk a Marketingstart7.hu anyagait használja forrásként.)

Ami megnehezíti a tájékozódást a weboldalkészítés árakkal kapcsolatban

Arra a kérdésre, hogy mennyibe kerül ma Magyarországon egy weblap elkészítése, nem lehet rövid választ adni. Rengeteg szempontot kell, hogy figyelembe venni, hogy megtaláljuk az ár-érték arányban leginkább megfelelőt. Sok honlapkészítő vállalkozás egyszerűen nem írja ki a tényleges árait. Úgy van vele, hogy, akit valóban érdekel, az úgyis felveszi a kapcsolatot velük, és találkoztam már olyannal is, aki ezt arra használta fel, hogy személyre szabottan emelte vagy csökkentette a díjakat az ügyfélről megalkotott profil alapján. A másik akadálya, hogy egyből kalkulálni tudj az a „puding próbája az evés” klasszikus esete, hiszen nem fogsz olyan ajánlattal találkozni, ahol nem azt írják, hogy mennyire szuper és egyedülálló, szakmailag csúcs szövegeket fogsz kapni a pénzedért cserébe. Célszerű végignézni a referenciákat, valószínűleg a tiédhez hasonló témájú oldalak sokat elárulnak majd arról, hogy mire számíthatsz.

Ár-befolyásolási tényezők – ezekre figyelj

A marketing ügynökségek mérete mellett a múltjuk is sokat elárul róluk. A nagyobb presztízsű cégek hosszú évek alatt építették fel magukat, ügyfeleik között közismert vállalatok, cégek, esetleg magánszemélyek találhatók. Ők biztosan horror weboldalkészítés árakkal dolgoznak, amit egy éppen most induló kis vállalkozás nem valószínű, hogy meg tud fizetni. Erre nincs is olyan nagy szükség, hiszen kezdésnek tökéletesen megfelel, egy inkább a „kis halakra” specializálódott szolgáltató, aki nagyobb lelkesedéssel, precizitással és körültekintéssel fog Téged kiszolgálni, mint egy prémium ügyfélhez és az ő vastagabb pénztárcájához hozzászokott ügynökség. Sokan nem számítanak arra, hogy az apró részletek is mennyire képesek megnövelni az alapárakat.

Úgy, ahogy a pizza ára megugrik, ha plusz feltétek kerülnek rá, szintén nagyban befolyásolja a díjakat, hogy milyen funkciókat szeretnél viszontlátni a honlapon. Egy átlagos tudású üzleti weblapot, ami nem rendelkezik semmi különleges „képességgel”, kevesebb ideig tartó és kisebb költségű munkával fog számodra kínálni a készítő, míg az ilyen-olyan extra funkciókkal ellátott oldalak az alkotónak több munkát, neked pedig több költséget fognak jelenteni. Érdemes már az első ajánlat kérésekor egy listát összeállítani ezekről a részletekről, így biztosan pontosabb árajánlatot fogsz kapni a készítőtől.

További fontos szempontok:

- oldalak száma, több oldal több munkával jár

- többnyelvűség, avagy a nemzetközi vizeken is szeretnél evezni

- sablon alapú vagy egyedi tervezés, egy akarsz lenni, vagy egy a sok közül

- határidő, ha tegnapra akarod, az sokba fog kerülni

Amennyiben szeretnél végre számokat is látni, hogy hogyan alakulnak a weboldalkészítés árak napjainkban, és ráadásul mindezt egy dinamikusan fejlődő marketing ügynökség szemüvegén keresztül, ne habozz, látogass el a Marketingstart7.hu weblapra!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.