Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Október 21. 10:08, péntek | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Így parkolhat a Bástyánál - ütemterv a kivitelezésről

Így parkolhat a Bástyánál - ütemterv a kivitelezésről

Mutatjuk, hol és hogyan tud parkolni a Bástya-parkolóban. A következő két hét lesz szűkös, utána egyre több, immár térkövezett helyet kapnak vissza az autósok, november 25-ig pedig be is fejezik a munkálatokat.

A Bástya-áruház mögötti parkoló, előkészítő, alapozó és térkővel való leburkolási munkálatait kezdte meg a Strabag Zrt. október 17-től. A beruházást az előzetesen kiírt építési ütemterv szerint november 25-éig befejezik. A kivitelező új burkolat építésével párhuzamosan a parkolást is biztosítja a gépjárművek részére, az alábbi ütemterv szerint.

A kivitelező cég építési ütemtervében három nagyobb egységre osztotta a Bástya-áruház mögötti teljes parkolót: „Áruház mögötti nagy parkoló”, „Zöld ház mögötti parkoló” és „Áruház melletti kis parkoló” elnevezésű részekre. Ennek megfelelően egy időben nem dolgoznak mindhárom területen, hanem sorban burkolják le a fent jelzett részeket, hogy addig is a többi részen parkolni lehessen. Az ütemterv szerint október 19-től november 4-ig az „Áruház melletti kis parkoló” részen, november 3-9 között, majd november 15-től a „az Áruház mögötti nagy parkoló” részen, november 9-14 között, majd november 22-től a „Zöldház mögötti parkoló” részen tudnak parkolni az autósok. Az ütemterv szerint november 22-től a parkoló nagy része már folyamatosan használható lesz parkolásra, a legkisebb parkolófelület, az „Áruház melletti kis parkoló” készül el utoljára, azt november 26-tól vehetik igénybe az autósok.

Kattintással nagyítható!

Kapcsolódó cikk:

Elkezdődött a Bástya-parkoló felújítása

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.