Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Május 19. 15:43, szerda | Helyi

Ingyenes ugrálóvárral, mini motocross iskolával és elektromos motorteszt lehetőséggel várja hétvégén a Piliscsévi motocross pálya!

Ingyenes ugrálóvárral, mini motocross iskolával és elektromos motorteszt lehetőséggel várja hétvégén a Piliscsévi motocross pálya!

Május 22-23-án (szombat - vasárnap) rendezik meg a Piliscsévi motocross pályán a Nemzetközi Magyar Motocross Bajnokság futamait, ahol az utánpótlás korosztálytól a Senior kategóriáig mindenkivel találkozhatunk.

Az esemény az eső ellenére is nagy port kavar, hiszen a patinás pálya több nemzet versenyzőit is ide csábítja az előnevezések alapján:
https://www.chronomoto.hu/mams/
Szinte minden kategóriában indulnak neves külföldi versenyzők, akik megnehezíthetik hazánk versenyzőinek a dobogóra való feljutását. Az izgalmas futamok mellett rengeteg program várja a kilátogatókat a RETRO motorokiállítástól kezdve az elektromos motor teszt lehetőségig.


A gyermekek részére INGYENES ugrálóvár és motocross iskola lehetősége nyílik meg a forró kürtöskalács és a színvonalas vendéglátás mellett.

Az edzések már reggel 8-órától elkezdődnek, amit délelőtt követnek az izgalmas időmérő futamok, majd 12 órától indul a pontvadászat Magyarország egyik legnehezebb és leggyorsabb pályáján!

Szombaton külön fűszer a RETRO kategória, ahol a régi idők motorjai és versenyzői mérik össze a még nem lankadt lóerejüket.
Vasárnap a hölgyek bizonyítják be a hazai versenyzőnk Gál Lili kíséretével, hogy a lányok is megülik a bivalyerős vasparipákat. Szintén vasárnap láthatjuk az utánpótlás mezőnyt már 6 éves kortól kezdve az 50 ccm kategóriától a 85 ccm -ig. Ezt követően jönnek a nagyágyúk, a motocross matadorjai, helyi versenyzőnk Pergel Bence felvezetésével, akik már félelmetes tempót fognak diktálni a nem mindennapi díjakért, elismerésekért.


A felnőttjegy ár 2000 Ft/ fő, a diák 1000 Ft/fő, a gyermek (14 év alatt) pedig ingyenes.
A nézők csak a kinti parkolót használhatják, de szervezők felhívják a figyelmet, hogy a vonat áll meg a legközelebb a pályához, ami óránként jár Esztergom – Bp.Nyugati pályaudvar között, és így még egy hideg sör is beleférhet apukába. 😊


Legtöbb és legfrissebb információkat a versenyről a pálya facebook oldalán érik el:
https://www.facebook.com/mxtrack.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.