Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Augusztus 14. 20:16, kedd | Helyi

Irány a kertmozi

Irány a kertmozi

Csütörtökön idén utoljára vetít az ingyenes kertmozi a Kaleidoszkóp házban.

A Kaleidoszkóp Házban (Esztergom Pázmány u. 7.) kétheti rendszerességgel, csütörtök esténként kertmozit alakítottak ki, a műsoron csupa magyar film szerepelt, a belépés ingyenes.

Csütörtökön, augusztus 16-án este 20.00 órától idén utoljára ,működik a kertmozi, A nyomozó címűmagyar-svéd-iráni krimit vetítik.

A film sztorija (forrás: port.hu):
Malkáv Tibor nincs jóban az élőkkel. Malkáv Tibornak jobbára nincsenek kapcsolatai. Egyetlen élő hozzátartozója a haldokló anyja. A műtétre nincs pénz. Malkáv Tibor elvállalja, hogy megöl egy vadidegent anyja megmentéséért. Malkáv Tibor végez Szirmai Ferenccel. A pénzt megkapja, úgy tűnik, minden rendbe jön. De másnap Malkáv Tibor levelet kap Szirmai Ferenctől. Kiderül, hogy nagyon is közük volt egymáshoz. Malkáv Tibor bajban van. Ki kell derítenie, ki bérelte fel és miért, ha el akarja kerülni a felelősségre vonást. Malkáv Tibor boncmester. Malkáv Tibor egy halott nyomába ered, hogy váratlan dolgokat tudjon meg saját magáról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.