Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. November 02. 14:15, hétfő | Helyi
Forrás: InfoEsztergom

Japán, Bali és Hawaii hangulattal decemberben nyit az új esztergomi hotel

Japán, Bali és Hawaii hangulattal decemberben nyit az új esztergomi hotel

Japán, Bali és Hawaii hangulatú szobák, exkluzív tárgyaló, konferenciaterem, szivarszoba, mélygarázs és díszkert – mindezeket ígéri az esztergomi Aqua Palace Hotel. A szálloda december végén nyit.

A Közép-¬Dunántúli Regionális Operatív program keretében megvalósuló, esztergomi Aqua Palace Hotel*** építése című projekt zárórendezvényére október 30¬-án került sor. A Investor’2005 Kft. vezetőségén kívül a rendezvényen részt vett az AQUAPLUS Kft. ügyvezetője, valamint a projekt megvalósításában részt vevő alvállalkozók képviselői.

Az Aqua Palace Hotel*** az Aquasziget Élményfürdő közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A belváros kiemelkedő, minőségi szolgáltatást nyújtó komplexuma, a jövő és a hagyományos vendégszeretet elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Esztergomban – közölte sajtóközleményében az Investor’2005 Kft.

Hozzátéve: az épület egyediséget, sajátos stílust és modern megjelenést kölcsönöz, büszkeségére leendő vendégeinek és a városlakóknak.

„A szálloda 95 szobája tágas méreteivel, Bazilikára, a sétányra, valamint városra néző panorámával kényelmes elhelyezést biztosít vendégeinek. A légkondicionált, egyedi stílust kölcsönző lakóegységek, családi szobák és tematikus lakosztályok kialakítása egyaránt az egyéni utazók, a szabadidős vendégek, családok és üzletemberek igényeinek megfelelően készülnek. A szálloda étterme franciás hangulatú konyhával, 180 fős kapacitással, kávézóval és drinkbárral várja leendő vendégeit” – olvasható a közleményben.

A rendezvényen Farkas Tamás, az Investor’ 2005 Kft. ügyvezetője elmondta, a közel 2 milliárd forint összköltségű beruházás egy valóban kiemelkedő és minőségi szálláshely lesz Esztergom belvárosában. Luxus igényeket kielégítő lakosztályok, melyek Japán, Bali és Hawaii hangulatát idézik; exkluzív tárgyaló, konferenciaterem, szivarszoba, mélygarázs és díszkert várja a látogatókat. A wellness szolgáltatásokat az Aquasziget Élményfürdő biztosítja a szálloda vendégei számára, a két épületet egy összekötő híd kapcsolja majd össze, mely kültéri medencékkel, masszázs szolgáltatásokkal és szauna programokkal áll a látogatók rendelkezésére.

A hotel nyitását 2015 decemberének végére várhatják az érdeklődők

Kapcsolódó cikk:
Csak karácsonyra nyit újra az Aquasziget - csúszhat a hotel átadása is

Címkék: esztergom, hotel, szálloda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.