Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Május 17. 11:59, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/ugyeszseg.hu

Késsel akart kirabolni egy fiút egy férfi Tokodaltárón – vár rá 5-10 év börtön

Késsel akart kirabolni egy fiút egy férfi Tokodaltárón – vár rá 5-10 év börtön

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete és lopás bűntette miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő 26 éves férfivel szemben az Esztergomi Járási Ügyészség.

A 17 éves sértett fiú tavaly november 27-én Tokodaltárón a buszmegállóban várakozott, amikor egy férfi pénzt kért tőle azzal az indokkal, hogy beteg a gyereke. A férfi rámenős volt, ezért a sértett végül adott neki 300 forintot. A férfi látta, hogy a fiúnál van pénz, ezért elhatározta, hogy azt megszerzi. Az elkövető tehát megint pénzt kért a sértettől, de ő nem adott többet. Ekkor a férfi a 9 centis pengehosszúságú kést a sértett nyaka felé tartotta és azzal fenyegetve továbbra is pénzt követelt tőle. A sértett rémületében kérte a férfit, hogy ne bántsa, majd hirtelen megfordult és a közeli büféhez menekült segítséget kérni.

Az elkövető ezen túlmenően, 2016 novemberében, szintén Tokodaltárón, három sértettől mobiltelefont is lopott. A férfi által elkövetett rablás 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Az elkövető büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.