Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2019. December 29. 18:05, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok - illusztráció: police.hu

Két autótolvajt is fogtak Borsodban, a kocsik is meglettek

Két autótolvajt is fogtak Borsodban, a kocsik is meglettek

Két ellopott autót is visszaadtak jogos tulajdonosainak a borsodi egyenruhások.

Még be sem jelentette a kazincbarcikai sértett, hogy ellopták az autóját, amikor a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai felhívták, hogy megtalálták a járművet – közölte a rendőrség oldalán.

Kifejtve, hogy az egyenruhások szombaton 3 óra 30 perc körül ellenőriztek egy autót Miskolcon. Az autó sofőrje legendagyártással akarta becsapni a járőröket, de végül már a helyszínen beismerte, hogy a kocsit Kazincbarcikáról tulajdonította el, pár órával ezelőtt. Az ügyben lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 23 éves sajókazai férfival szemben.

Egy másik autót is visszaadtak a rendőrök miskolci tulajdonosának. A járművet még december 26-án 8 óra előtt vitték el Miskolcról. A bejelentést követően az adatgyűjtések eredményeként a kocsit, két nappal később a rendőrök meg is találták Bekecsen. A tulajdonos visszakapta a járművet, a rendőrség pedig lopás miatt nyomoz egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el