Városlista
2018. június 19, kedd - Gyárfás

Hírek

2018. Március 12. 14:22, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/katasztrófavédelem

Kétszer is riasztották a tűzoltókat – Kertvárosban ház kapott lángra

Kétszer is riasztották a tűzoltókat – Kertvárosban ház kapott lángra

Tűzeset és szén-monoxid gyanúja miatt riasztották vasárnap a tűzoltókat Esztergomba és Piliscsabára.

A péntekibúbánati szaunatűz után vasárnap is akadt dolguk a tűzoltóknak. Először délelőtt, az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak Esztergom-Kertvárosba a Kolozsvári úthoz, ahol egy családi ház villanyóra szekrénye égett. A tűz egy nyílászárón keresztül átterjedt a lakóház fürdőhelyiségére. Az egység a tüzet egy gyors-beavatkozó sugárral eloltotta, légzésvédelem mellet az épületet átvizsgálta és átszellőztette. Az áramszolgáltató szakembere az áramtalanítást elvégezte.

Ugyanezen a napon este az esztergomi hivatásos és a piliscsabai önkéntes tűzoltók kaptak riasztást Piliscsabára a Fényesliget –sétányhoz, ahol bejelentés szerint a szén-monoxid érzékelő bejelzett. A rajok a kiérkezést követően a helyszín rekonstruálását elvégezték, ennek ellenére sem tudtak koncentrációt mérni. A kémény és a gázkészülék használatát a helyszínen lévő tűzoltók megtiltották. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, illetve lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség egyik beavatkozásnál sem.

Fotó: Esztergomi HivatásosTűzoltóparancsnokság

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 19. 05:01, kedd | Helyi

Idén is lesz Duna Maraton Esztergomban – Verseny és családi nap! - VIDEÓKKAL

Minitáv, rövidtáv, középtáv és extrém hosszútáv - online nyomkövetéssel és real time közvetítésen keresztül Magyarországon először. Mindezeket családi- és buliprogramok kísérnek!

2018. Június 18. 14:02, hétfő | Helyi

Idén újra angyalok lesznek környékünk motorosai – Jótékonyság és látványos felvonulás - VIDEÓVAL

Idén június 23-án jótékonykodnak a motorosok Esztergomban és Dorogon, ekkor tarják meg a IV. a Motorosok is lehetnek Angyalok felvonulásukat. A résztvevők adományukkal az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat támogatják.

2018. Június 18. 13:31, hétfő | Helyi

Kérdőív a környék biciklis fejlesztéseihez!

A DorogiSport és a Dorogi Kerékpáros Egyesület szeretné, ha nemtől, kortól, lakóhelytől függetlenül vonzó és biztonságos utakon juthasson el bárki munkába, iskolába, vásárolni, szórakozni kerékpárral.

2018. Június 18. 07:43, hétfő | Helyi

Újabb részletek a halálos motorbalesetről – FOTÓKKAL

Két halálos áldozatot követelt a vasárnap késő délután történt motorbalesetben Tát és Bajna között.