Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2020. Február 26. 05:00, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

KimeNŐidő – tánc, jótékonyság és előadások!

KimeNŐidő – tánc, jótékonyság és előadások!

KimeNŐidő elnevezéssel rendez március 21-én kifejezetten nőknek szóló rendezvényt Dorogon a Thara Tánciskola!

A Thara Tánciskola közel 10 éve biztosít lehetőséget a hölgyeknek önbizalom - testtudat fejlesztésére az orientális táncon keresztül.

Minden évben rendez a tánciskola egy gálát, melyen meghívott vendégművészekkel együtt szórakoztatják a táncosok a közönséget.

Tácsik Gabriella, a Thara Tánciskola művészeti vezetője idénre azonban gondolt egy nagyot, és egy egész napra kiterjedő programsorozatot hoz létre a környéken élő hölgyek számára, a tánciskola 10 éves évfordulójára a dorogi József Attila Művelődési Házba március 21-én, 11 és 18 óra között.

A konferenciaterem megújult környezetében két előadás is lesz, ami szintén női témákat ölel fel. A színháztermi programokhoz még tartozik két táncos rész, melyben először a meghívott vendégművészek kápráztatják el produkcióikkal a közönséget, majd előadás után egy Női történetet táncol el a tánciskola haladó-fellépő csoportja.

„Fantasztikus, szemet gyönyörködtető színházi táncjátékkal készülünk. Profi hang és fénytechnikával, csodálatos ruhákkal és lendületes izgalmas koreográfiákkal” – emelte ki Tácsik Gabriella.

"Rendezvény víziója a minőségi énidő megteremtése és egyben társadalmi felelősségvállalásnak is eleget tesz. A bevételből ugyanis az esztergomi kórház gyermekambulanciáját támogatják a szervezők. Aki részt vesz, az szórakozva, minőségi programok keretein belül segít, jótékonykodik" – tette hozzá Tácsik Gabriella.

A Thara Tánciskola művészeti vezetője kitért arra is, hogy a rendezvényre kétféle jegyet válthatnak a látogatók! Sétáló- és Komplex-jegyet. A Sétálójeggyel megtekinthetik az érdeklődők a vásározói teret, ahol szintén lesznek programok.

A komplexjegy tulajdonosai pedig nemcsak megtekinthetik a kiállítókat-vásározókat, hanem tombolán is részt vesznek. Ehhez elővételben váltott jegy szükséges.

A komplex jeggyel az összes különleges színháztermi program megtekinthető, köztük a vendégművészek táncai, de részt vehetnek vele az érdeklődők Pál Feri atya előadásán, valamint szemtanúja lehetnek egy igen különleges táncszínházi előadásnak, melyet a Thara Tánciskola táncosai adnak elő.

Sőt a komplexjeggyel rendelkezők kapnak egy kis táskát, melyben meglepetések lesznek, de a jegyhez tartozik egy italjegy, amit a helyszínen lehet majd beváltani, valamint számukra a nap vége is tartogat még egy meglepetést!

A gyorsak regisztrálhatnak a két koradélutáni előadás bármelyikére, de csak az első 74 regisztrálót tudják elfogadni, mert a terem befogadóképessége limitált!

A Komplexjegy sorszámával és a választott előadás címével (lehet mindkettő is!) tudnak regisztrálni a résztvevők a tacsikgabriella@gmail.com emailcímen.

A tombolasorsolás pedig a táncszínházi előadásba lesz beépítve. A nyereményeket kizárólag az előadás végén, aznap lehet átvenni!

Jegyeket váltani Dorogon a József Attila művelődési házban, a Líra könyvesboltban és a Thara Tánciskolában lehet! További információ kérhető a 70/779-7110-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.