Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. December 05. 08:34, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Megerőszakolta betegtársát egy férfi a kertvárosi pszichiátrián – Vádat emelnek!

Megerőszakolta betegtársát egy férfi a kertvárosi pszichiátrián – Vádat emelnek!

Erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat az esztergomi ügyészség azzal a letartóztatásban lévő férfival szemben, aki idén áprilisban egy asszonyt szexuális cselekmény eltűrésére kényszerített.

A vádlott az egyik megyebeli szociális intézmény lakója, itt él a sértett is. A férfi áprilisban az egyik este bement az asszony szobájába, majd az álmából felriadó sértettet szexuális cselekmény végzésére kérte. Az asszony ezt határozottan elutasította, és a szoba elhagyására szólította fel a férfit. A vádlott azonban ezt nem tette meg, hanem a sértettet lefogta, kétszer tenyérrel arcon ütötte, a száját befogta – mivel a sértett segítségért kiabált –, majd szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette – közölte a megyei ügyészség.

Az elkövető beszámítási képessége nem kizárt, hanem korlátozott, ezért a büntetőjogi felelősségre vonás alól nem mentesülhet.

A férfi által elkövetett bűncselekmény két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Egyelőre meg nem erősített információink szerint az eset a kertvárosi pszichiátriai otthonban történt, amiről korábban is cikkeztünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.