Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Június 22. 09:15, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Megszületett a Jóban Rosszban sztárházaspárjának babája

Megszületett a Jóban Rosszban sztárházaspárjának babája

Kimondhatatlanul boldog Kembe Sorel,és Kondákor Zsófi hiszen megszületett a kislányuk, aki a Katja nevet kapta.

– Katja minden komplikáció nélkül megszületett , ő is és Zsófi is nagyon jól érzik magukat – nyilatkozta a Blikknek a boldog ,s rendkívüli módon büszke apa, aki a hírek szerint bent volt Zsófival a szülőszobán.

A pár a Jóban Rosszban sorozatban mint rezidensek váltak ismertté . Hamar megszerették a nézők az állandó szívatásoknak kitett orvos jelölteket. Az egész stáb nagyon szurkolt az egyszerre szinglivé vált párosnak, akik először csupán együtt múlatták az idejüket. A találkozások,és a forgatások együtt töltött óráiból komoly barátság, és ezt követően szerelem lett. Most pedig megszületett az első közös babájuk.

Az elmondásuk szerint igaz, hogy nem tervezték a babát, de annak a lehetősége, hogy elvetessék fel sem merült közöttük. Veronika még májusban elköszönt a sorozatban a nézőktől,de a karakterre a Csillagvirág Klinika történetében is a férjét alakító Józsinak (Kembe Sorelnek) köszönhetően úgy tűnik még nyitott maradt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.