Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Szeptember 21. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Müller Kati, a tévétornás lány 69 éves lett

Müller Kati, a tévétornás lány 69 éves lett

Három olimpián indult.

Hosszú évekig a legendás Idősebbek is elkezdhetik - vagy, ahogy később mindenki ismerte: a Tévétorna - háziasszonya volt. Müller Kati tornászként sok áldozatot hozott, sok mindenről lemondott. Három olimpián vett részt, csapattal az ötödik hely volt a legtöbb, amit elért. Nagy szívfájdalmára az éremszerzés elmaradt.

Huszonhárom éves volt, amikor feleségül ment Száll Antal úszóhoz. Egy lányuk született, aki két unokával ajándékozta meg őket: Kálmán Marcival és Annával. Müller Kati huszonegy évig tanított az ELTE-n, de most nyugdíjasként is dolgozik, férjével együtt.

- Nem sok a nyugdíjunk, de szerencsére még szeretünk dolgozni. Tíz évig vezettem a Kati stúdiót felnőtteknek. Most óvodásokat tanítok. Szeretem a gyerekeket, minden óra felüdülés. Annyira feltölt, hogy amikor utána kilépek az utcára, megfordulnak utánam a férfiak - mondja a Tévétorna egykori háziasszonya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.