Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Március 30. 15:14, csütörtök | Helyi
Forrás: közlemény

NAV nyílt nap lesz a Balassában

NAV nyílt nap lesz a Balassában

A Tatabányai SZC Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában folyó érettségire épülő szakképzés (OKJ-s képzés) keretében a diákok több éve résztvevői a Nemzeti Adó és Vámhivatal nyílt napi rendezvényeinek az iskola dísztermében. Az idei évben a NAV 2017. április 6-án 10 órától tartja ezt a rendezvényt.

Az iskola óraadó gazdasági szaktanára, Dánielné Pintér Mária koordinálásával a nyílt napon előadásokat és bemutatókat tart az Adóigazgatóság, a Bűnügyi Igazgatóság és a Vám-szakterület.

A különböző témakörökben elhangzó ismeretek illeszkednek az iskolában folyó képzés tematikájába. Bővítik és mélyítik az iskolában oktatott elméleti és gyakorlati tudnivalókat.

Az előző évektől eltérően, idén kibővül a NAV nyílt nap helybeni ügyfélfogadással, ahol elektronikus ügyfélkapu nyitására, 2016. évi SZJA bevallások ellenőrzésére, javítására, jóváhagyására és adó-szaktanácsadás igénybevételére is lesz lehetősége az iskola dolgozóinak és felnőtt diákjainak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.