Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Május 18. 07:22, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Nem kellene erről leszokni? – Megint többen ittasan ültek a volánhoz

Nem kellene erről leszokni? – Megint többen ittasan ültek a volánhoz

Esztergomban és Komáromban is elkaptak a rendőrök felelőtlen, ittas sofőröket szerdán.

A rendőrök szerdán 8 óra 57 perckor Esztergomban a Lachner György utcában ellenőriztek egy elektromos kerékpárral haladó férfit, aki gépi meghajtással közlekedett. A járőrök a 60 éves esztergomi lakost szondáztatták, aminek pozitív eredménye szeszes ital fogyasztását támasztotta alá. A férfit az Esztergomi Rendőrkapitányságra mintavételre előállították és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

A járőrök csütörtökön 9 óra 23 perckor Komáromban a Rákoczi rakparton igazoltattak egy szlovák állampolgárt. A férfi Ács irányába haladt egy személygépkocsival, amikor ellenőrizték. A járőrök a 40 éves külföldit szondáztatták, majd a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre előállították, szlovák vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Szintén a komáromi rendőrök ellenőrizték azt az ácsi lakost, aki szerdán 9 óra 55 perckor az Újszállási úton vezette ittasan járművét. A járőrök az 50 éves férfit mintavételre előállították és részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti! A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.