Városlista
2017. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2017. Szeptember 08. 19:15, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Óriási rekordra készülnek Esztergomban - Több ezren kísérlik meg!

Óriási rekordra készülnek Esztergomban - Több ezren kísérlik meg!

A kísérlet a Suzuki Családi Napon lesz szombaton…

Egy élőlánc rekordkísérlet lesz az esztergomi Lovasligetben a Suzuki Családi Napon szombaton. A tervek szerint Magyarország leghosszabb embervonata áll majd össze, több ezer főből.

Egy több mint nyolcéves magyar rekord megdöntését kísérelik meg a Suzuki esztergomi gyárának dolgozói. Több ezren egymás vállát fogva tesznek meg több száz métert két, erre a célra felállított kapu között – közölte a Magyar Rekordok Szövetsége.

Eddig 932 fő a rekord, 700 méter megtéve, melyet 2009. május 16-án a dunavecsei Petőfi Sándor Általános Iskola udvarán értek el.

A rekordkísérletet a helyszínen a Magyar Rekordok Szövetségének elnöke, egyúttal a Magyar Rekordok regisztrátora, Sebestyén István hitelesíti majd. Egyenként regisztrálja, hányan haladnak át az induló és érkező számlálókapun, úgy, hogy szabály szerint összekapaszkodva sort alkotva haladtak előre, anélkül, hogy az embervonat egy pillanatra is megszakadna – tette hozzá a rekordok szövetsége.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2017. Szeptember 26. 18:46, kedd | Helyi

Vadkan üldözött egy horgászt Visegrádon – VIDEÓVAL

Ötven percet át üldözte a vadkan a horgász autóját Visegrádon. Az esetről videó is készült.

2017. Szeptember 26. 14:38, kedd | Helyi

Elhatárolódás!!!

Az infoesztergom.hu weboldal hivatalos facebook felületei csak és kizárólag az infoesztergom és infopárkány közösségi oldalak.

2017. Szeptember 26. 10:17, kedd | Helyi

Így készítheti el 2017 Esztergom Ételét! – Mutatjuk a receptet!

Vargányás szűzpecsenye vörösboros mártásban, töklepényben tálalva – ez volt a győztes étel az Esztergom Étele 2017 főzőversenyen.

2017. Szeptember 26. 06:00, kedd | Helyi

600 ezres kárt okoztak a fiatal vandálok - VIDEÓVAL

Mintegy 600 ezer forintos kárt okozott az a négy tinédzser, akik a hétvégén szétverték Esztergom első szabadtéri kiállítását. Az RTL Klub Híradója is az InfoEsztergom-ról tájékozódott.