Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2018. Március 20. 04:36, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

A bíróságon is megnézik a dorogi tolvajról készült videót

A bíróságon is megnézik a dorogi tolvajról készült videót

A biztonsági kamera buktatta le, majd mindent bevallott az a dorogi férfi, aki ellen pénztárca lopásért javasol vádemelést a rendőrség.

Befejezték a nyomozást azzal az 50 éves dorogi férfival szemben a rendőrök, aki egy pénztárcát lopott el az egyik áruházban.

A rendőrségre március 7-én 14 óra előtt pár perccel érkezett bejelentés, hogy az egyik dorogi áruházban egy férfi pénztárcáját ellopták. A rendőrök rövid időn belül megjelentek a helyszínen és a biztonsági kamerák felvételei alapján azonosították az elkövetőt. Ezt követően az áruház parkolóját ellenőrizték, ahol 14 óra 21 perckor elfogták L. Csabát, akit elszámoltattak.

A tettes beismerte, hogy ő lopta el az előtte álló férfi tárcáját, amit a kasszapulton felejtett. Őt a rendőrök elfogták és a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. Az eltulajdonított készpénzt tőle lefoglalták és a sértett részére visszaadták. A Dorogi Rendőrkapitányságon a nyomozást a napokban befejezték és az ügyben keletkezet iratanyagot bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Esztergomban kattant a bilincs, Dorogon ugrott a jogsi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban