Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Október 09. 10:45, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Berúgva jó ötletnek tűnt ellopni a kocsit, amíg fel nem borult vele Esztergomban

Berúgva jó ötletnek tűnt ellopni a kocsit, amíg fel nem borult vele Esztergomban

Ittas volt, jogosítvánnyal nem rendelkezett az a férfi, aki Esztergomban a Kiss János utcai körforgalomnál még májusban borult fel egy kocsival, amit engedély nélkül vitt el. Felfüggesztettet kaphat.

Az Esztergomi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy pilisjászfalui férfival szemben, aki ittas állapotban, a jogtalanul elvitt kocsit az esztergomi körforgalomban felborult - közölte az ügyészség.

Az elkövető május 26-án Esztergomban együtt italozott egy férfivel, akivel taxival mentek a sértett dorogi lakására. Ott elaludtak, de később a vádlott a sértett engedélye nélkül magához vette a férfi kocsijának indítókulcsát, majd az autóval Esztergomba hajtott.

A szeszesitaltól közepes fokban befolyásolt, vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi Esztergomban a Dorogi út, Kiss János vezérezredes út kereszteződésénél lévő körforgalmon egyenesen áthajtott, majd az úttest jobb oldala melletti füves területre becsapódott és felborult. A balesetben a vádlottnak 8 napon belül gyógyuló sérülései, míg a járműben anyagi kár keletkezett.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen előéletű, a bűncselekmények elkövetését beismerő vádlottat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint a közúti járművezetéstől eltiltásra ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.