Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Január 31. 10:55, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: police.hu

Divat lett a kamurendszámozás Esztergomban?

Divat lett a kamurendszámozás Esztergomban?

Többen is trükközni próbáltak autójuk rendszámával az elmúlt időszakban Esztergom térségében. Legutóbb két esztergomi férfi bukott le ezzel.

Semmiféle papírja nem volt, de a rendszám sem stimmelt

Más kocsihoz tartozó rendszámot szerelt fel autójára egy 21 éves férfi Esztergomban. A járőrök még kedden 17 óra 30 perc szúrták ki a Visegrádi úton a Suzukit. A sofőr semmilyen okmánnyal nem rendelkezett, az autó eredetét sem tudta igazolni. A rendőrök ráadásul megállapították, hogy a személykocsira felszerelt hatósági jelzés egy Fordhoz tartozik. A rendszámot lefoglalták és a 21 éves esztergomi lakost a rendőrkapitányságra előállították - közölte a rendőrség.

A nyomozók a férfit kihallgatták, ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt indult büntetőeljárás. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Mercin a Suzuki rendszáma

Egy másik esztergomi férfi is éppen ezért áll bíróság elé. Az autóst a járőrök Tokodon állítottak meg egy Mercedesszel január 17-én. A 37 éves K. G. elmondta a rendőröknek, hogy az autót, amivel közlekedett még nem helyezte forgalomba, ezért szerelt rá egy másik rendszámot, ami egy Suzukihoz tartozik, ami szintén az ő tulajdona. A férfit a rendőrök előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Dorogi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben gyorsított bíróság elé állítást javasolt.

Kapcsolódó cikkek:

Rendszámmal trükközés miatt körözték

Megpróbálta a trükköt a rendszámmal, nem jött be

Rendszámmal trükközött egy esztergomi autós

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.