Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Február 01. 14:17, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Egy kocsit Esztergomban, egyet Kertvárosban törtek össze – az okozó mindenhonnan lelépett!

Egy kocsit Esztergomban, egyet Kertvárosban törtek össze – az okozó mindenhonnan lelépett!

Egy felhívást kora délután láttunk, egyet pedig alig fél órával később. Kertvárosban néhány napja, csütörtökön pedig Esztergom belvárosában is ugyanaz történt!

Ismeretlen autós csúnyán meghúzott egy kocsit Esztergomban a Vörösmarty utcában, a Trafó Caffé melletti parkolóban csütörtök reggelre. Az okozó azonban otthagyta művét adatai hátrahagyása nélkül.

Ugyanez történt Esztergom-Kertvárosban is január 30-án. Ott egy ház előtt, szabályosan parkoló Suzuki Swiftet húzott meg egy arra haladó fehér színű kocsi. A tulajdonos szintén közösségi oldalon tette közzé felhívását.

Mindezeken kívül szombat este is történt egy ilyen eset Esztergomban. Olvasónk jelezte, hogy ő is éppen így járt autójával. Az ügyet bejelentette a rendőrségre, az egyenruhásoknak pedig sikerült megtalálni az okozót. Mint kiderült, egy ittas autós gyanúsítható az esettel, aki meneküléskor akár több járművet is megrongálhatott. Így eljárás is indult ellene!

Olvasónk szerint mindenképpen érdemes bejelenteni az esetet a rendőrségen, mert az ő példája is mutatja, hogy megtalálható a tettes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.