Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Május 13. 08:40, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: police.hu

Egy nő és két férfi veszélyeztette a többi közlekedőt

Egy nő és két férfi veszélyeztette a többi közlekedőt

Két ittas vezető jogosítványát elvették a rendőrök a hétvégén, egy alkoholt fogyasztó autós viszont "megúszta" közigazgatási bírsággal.

Az esztergomi rendőrök május 12-én éjfél után Kertvárosban a Temesvári utcában ellenőriztek egy személykocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további intézkedésért a sofőrt a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a 21 éves férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki - közölte a rendőrség.

Az esztergomi rendőrök május 12-én éjszaka Dorogon, a Munkás utcában található parkolóban is intézkedtek, ahol anyagi káros baleset történt. Egy dorogi lakos kocsijával hátramenet következtében nekiment az ott parkoló járműnek. Az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott nála is, ezért szintén előállították a rendőrkapitányságra őt. A rendőrök a 30 éves férfi vezetői engedélyét elvették, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

A helyi járőrök ugyanezen a napon este Esztergomban a Kiss János utcában megállítottak egy autóval közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda ugyancsak pozitív lett, ezért előállították. A mérési eredményekre tekintettel a 47 éves nő vezető engedélyét elvették, és ellene is büntetőeljárást kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.