Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Május 15. 10:23, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Elképesztő! Tele volt ittas vezetőkkel Esztergom és a környék a hétvégén

Elképesztő! Tele volt ittas vezetőkkel Esztergom és a környék a hétvégén

Az elmúlt 72 órában 19 ittas és 2 bódult vezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Komárom-Esztergom megyében. Akadtak olyan ittas esztergomi vezetők, akiknek még jogosítványuk sem volt.

A rendőrök május 12-én 16 óra 37 perckor Tokodaltárón igazoltattak egy segédmotoros kerékpár vezetőjét. Megállapították, hogy a 32 éves esztergomi lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A férfi szondáztatták, majd a pozitív eredmény alapján a Dorogi Rendőrkapitányságra mintavételre előállították.

A járőrök május 12-én 18 óra 48 perckor Esztergomban a Mély úton ellenőriztek egy 63 éves gépkocsivezetőt. Az esztergomi lakosnál ittasság gyanúja merült fel, ezért a rendőrök mintavételre előállították, vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A tatai rendőrök május 12-én 23 óra 15 perckor Bajon, a Petőfi Sándor úton igazoltattak egy 39 éves tatabányai lakost. A férfi járművével a Hegyi út irányába haladt, amikor ellenőrizték. A járőrök a sofőrt szondáztatták, majd a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét elvették.

A rendőrök május 13-án 9 óra 59 perckor Komáromban a Puskaporosi úton igazoltattak egy 52 éves helyi férfit. A sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették.

A rendőrök május 13-án 11 óra 28 perckor Tatabányán a Réti úton ellenőriztek egy gépkocsivezetőt, aki biztonsági övét nem használta. A járőrök szondáztatták, majd az 52 tatabányai lakost mintavételre előállították és vezetői engedélyét elvették.

Komáromban a Mocsai úton vezette ittasan a járművét, az a 39 éves férfit, akit május 13-án 15 óra 34 perckor ellenőriztek a rendőrök. A komáromi lakos egy szlovák hatósági jelzésű gépkocsival közlekedett, amikor igazoltatták. A pozitív szondáztatást követően mintavételre előállított és vezetői engedélyét elvették.

Dorogon a Vörösmarty úton igazoltattak május 13-án 18 órakor egy 49 éves sofőrt a rendőrök. A dorogi férfi ittasan vezette járművét. A járőrök mintavételre előállították és vezetői engedélyét elvették.

Az esztergomi rendőrök május 13-án 19 óra 28 perckor igazoltattak egy gépkocsivezetőt. A vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr Esztergomban, a Bánomi úton haladt járművével, amikor ellenőrizték. A járőrök a 30 éves esztergomi lakost a rendőrkapitányságra mintavételre előállították.

Szintén az esztergomi rendőrök ellenőrizték egy 54 éves férfit, aki május 13-án 20 óra 49 perckor közlekedett járművével Esztergomban, az Arany János úton. A férfit szondáztatták, ami pozitív eredményt mutatott. A sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint eltiltás tartama alatt áll. A rendőrök a férfit vérvételre előállították.



A járőrök május 13-án 21 óra 40 perckor Esztergomban a Bánomi áttörésnél ellenőriztek egy 63 éves helyi lakost. A férfinél ittasság gyanúja merült fel, mintavételre előállították. 23 óra 38 perckor Esztergomban, a Kossuth Lajos úton igazoltattak egy 50 éves dorogi lakost. A férfi beismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt fogyasztott alkoholt, amit a szonda eredménye is megerősített. A sofőr vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A rendőrök május 14-én 2 óra 40 perckor Dadon, a Dózsa György úton ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. A 32 éves bodajki lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint a járműre kötelező-felelősségbiztosítást nem kötött. A férfivel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították.

Táton ellenőriztek május 14-én 3 óra 20 perckor a rendőrök egy 34 éves gépkocsivezetőt. A fiatalember bizonytalan úttartással vezette járművét. Az esztergomi férfi vezetői engedélyét korábban ittas vezetés miatt bevonták. A sofőrrel szemben ismét ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították.

A rendőrök május 14-én 10 óra 25 perckor Bajon, a Petőfi Sándor úton ellenőriztek egy Tata felől közlekedő személygépkocsit és vezetőjét. A 66 éves baji lakos beismerte, hogy elindulás előtt sört fogyasztott, amit a szonda eredménye is alátámasztott. A férfit mintavételre előállították, vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A járőrök május 14-én 12 óra 9 perckor Nyergesújfalu belterületén igazoltattak egy 55 éves gépkocsivezetőt. A férfivel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették.

Bódultan vezette járművét az a 31 éves süttői lakos, akit 2017. május 14-én 13 óra 35 perckor igazoltattak a rendőrök. A férfit mintavételre előállították és a drog gyorsteszt pozitív eredménye alapján vezetői engedélyét elvették.

Tatabányán, a Szanatórium úton 2017. május 14-én 19 óra 50 perckor okozott balesetet egy 28 éves nő. A tatabányai lakossal szemben ittasság gyanúja merült fel. A rendőrök mintavételt követően vezetői engedélyét elvették.

A rendőrök május 15-én 1 óra 10 perckor Oroszlányon, a Táncsics Mihály úton igazoltattak egy 34 éves sofőrt. Az oroszlányi férfi összefüggéstelenül zavartan felelt a járőrök kérdéseire, ezért előállították. A drog gyorsteszt pozitív eredménye alapján, vezetői engedélyét elvették.

A kisbéri járőrök május 15-én 5 óra 25 perckor Császáron ellenőriztek egy 34 éves helyi lakost. A férfinél ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették.

Szintén Császáron ellenőrizték azt az 52 éves bokodi férfit, aki május 15-én 6 óra 13 perckor vezette ittasan járművét.

Ittasan ült a volán mögé az a férfi, akit május 15-én 6 óra 30 perckor Dorogon igazoltattak a rendőrök. A férfivel szemben alkalmazott szonda pozitív eredményt mutatott.


A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.