Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Szeptember 26. 22:51, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Gyerekek vicce és agyszüleménye volt a visegrádi gyerekrablási kísérlet

Gyerekek vicce és agyszüleménye volt a visegrádi gyerekrablási kísérlet

Csupán a gyermekek képzeletében történt meg a visegrádi gyermekrablási kísérlet.

Egy fehér Audival és egy fekete furgonnal akartak elkapni és feltehetően elrabolni gyerekeket az elmúlt napokban több környékbeli településen is, állítják szülök a legnagyobb közösségi oldalon…

A beszámolók szerint Visegrádon pénteken egy fociedzésről hazafelé tartó pilismaróti fiút akartak behúzni egy fehér Audiba, de végül sikerült társának visszarántania. Egy másik poszt is hasonlóról szólt, de az Audi mellett még egy fekete furgont is megemlítenek. A szülők állítják a környéken több településről is kaptak hasonló híreket – írtuk a minap.

A híresztelés kapcsán megkerestük a rendőrséget, a hatóság pedig kifejtette: adatgyűjtést végeztek, az érintett személyeket meghallgatták. Az ügyben nem merült fel olyan körülmény, amely bűncselekmény elkövetésének gyanúját támasztaná alá, ettől függetlenül az eset összes körülményét megvizsgálják.

Az ügy folytatásaként pedig kedden kiderült: csupán a gyermekek képzeletében történt meg a visegrádi gyermekrablási kísérlet. A valóságban nem.

Az érintett gyermekek keddi, ismételt meghallgatásán szüleik jelenlétében elmondták a rendőröknek, hogy a gyermekrablás kísérletének történetét ők találták ki, hogy társaikat megvicceljék, az valójában nem történt meg – közölte honlapján a rendőrség.

A rendőrök a gyermekek elmondása mellett az adatgyűjtés és a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése útján is kétséget kizáró módon megállapították, hogy az egész egy kreált történet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.