Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Június 13. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Idén is jótékonykodnak a motorosok Esztergomban

Idén is jótékonykodnak a motorosok Esztergomban

Idén is várja a segítőkész kétkerekűvel közlekedőket „A Motorosok is lehetnek Angyalok” jótékonysági motoros felvonulás Esztergomban. Június 17-én a kórház javára gyűjtenek a motorosok.

Kedves Motoros Angyalok!

Tisztelt Motorosokkal szimpatizálók!

Az engedélyek és hozzájárulások a kezünkben, tehát:
Ezúton szeretnénk nagy-nagy örömmel tudatni Veletek, hogy az idé is megrendezzük „A Motorosok is lehetnek Angyalok” jótékonysági motoros felvonulást és rendezvényt.

A 2017-es évben lesz a harmadik alkalom, hogy a Motoros Angyalok útra kelnek és újra csodát tesznek! Az első évben, 2015-ben 187 motoros bizonyította be, hogy a zord külső angyali lelket takar. 2016-ban, második alkalommal, több mint 400 motoros jött el és vett részt a felvonuláson. Ha ezt a tendenciát követjük, idén akár 500-an is lehetünk!

A cél és az eszköz, ami a kezünkben van, ugyanaz, mint eddig. A cél, adománygyűjtés a Vaszary Kolos Kórház javára. Az eszköz, a motoros társadalom összefogó ereje.

Hogy miért a kórház? A MI hobbink, életformánk, nem egy életbiztosítás… Izgalmas, sok esetben veszélyes, olykor kész kihívás. Nem baj, ezért (is) szeretjük. Amikor bekövetkezik a baj, a mentősök, orvosok, ápolók kezébe kerülünk, Ők lesznek a mi angyalaink. Mondhatni, ez egy csapatmunka. Ők segítenek nekünk, mi segítünk Nekik. DE nem kell motoros baleset ahhoz, hogy segíteni akarjunk. Családunk, szeretteink, barátaink is bekerülhetnek a kórházba. Csapatmunka. Egymásra vagyunk utalva.

Hogy miért a Motorosok? Az első évben, a felvonulás után, a következő SMS-t kaptuk a kórházban dolgozó egyik orvostól: „Csodálatos, megható volt. Hatalmas erő van a kezetekben: Összefogás.” Ezért!

Mert tudjuk, hogy TI felültök a motorra, eljöttök, segítetek. A Motoros ilyen.
Az elmúlt két évben, az egészen fiatal motorostól, a nyugdíjas korúig, a legnagyobb márkáktól és köbcentitől a segédmotorokig, a felvonuláson mindenki egyenrangú volt. Tavaly 41 fokban, verőfényes napsütésben, beöltözve motoros felszerelésben, mindenki mosolyogva, türelmesen, nevetve – beszélgetve várta az indulást. Hátborzongató volt, amikor a több mint 400 motor felbőgött és megindult a menet..
Idén Dorogon is teszünk egy nagy kört, tehát, az útvonal sokkal hosszabb lesz, a létszám nagyobb, a hangulat még jobb! A felvonulás vége Sárisápon lesz, ahol várunk Titeket szeretettel finom ebéddel, négy koncerttel, vetélkedőkkel, bemutatókkal, kiállítással, véradási lehetőséggel, értékes tombola tárgyakkal ! Pszt ! A részletek később!

A regisztrációs díj 2.000 HUF. A díj befizetésekor kaptok egy matricát, amit tetszés szerint a motorra / plexire / sisakra / dobozra kell felragasztanotok, és ezen matrica jogosít fel majd a rendezvényen való részvételre. A regisztrációs díjakból összegyűlt összeget idén is, egy az egyben a Vaszary Kolos Kórháznak ajánljuk fel.

Még egy nagyon fontos dolog! Mégis melyik kórház mondhatja még el magáról, hogy Motorosbarát Kórház?! És mégis mikor mehetünk be ennyi motorral a kórház udvarába?? Akik tavaly és tavaly előtt is eljöttek, tudják micsoda érzés ez…
Várunk Titeket!

Off Road Motors Lehotay Kft. csapata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.