Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Szeptember 14. 07:55, szerda | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu/police.hu

Jött a vonat, mégis kitörte a sorompót Dorogon

Jött a vonat, mégis kitörte a sorompót Dorogon

Nem látta a tilos jelzést a pilisvörösvári férfi, aki kedden Dorogon kitörte a vasúti átjáró sorompóját, miközben piroson villogott a jelzőlámpa. Kiderült: a 71 éves férfi jogsija évek óta lejárt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy 71 éves pilisvörösvári férfi ellen.

Az autós kedden 13 óra 6 perckor haladt járművével Esztergom felől Dorog irányába. Az Esztergomi úti vasúti átjáróhoz érve nem észlelte a fényjelző berendezés tilos jelzését, valamint a sorompó leengedett csapórúdját és nekiütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A járőrök a sofőrt a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, aki a történteket azzal magyarázta, hogy a nap sugarai elvakították.

A rendőrök megállapították, hogy az okozó vezetői engedélyének érvényessége 2011-ben lejárt, ezért ellene szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT