Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. December 01. 11:30, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

12 éves néma fiúval fajtalankodott az 52 éves esztergomi férfi

12 éves néma fiúval fajtalankodott az 52 éves esztergomi férfi

Egy 12 éves néma fiúval fajtalankodott többször is az az 52 éves, esztergomi siketnéma férfi, akit másodfokon is elítélt a bíróság folytatólagosan elkövetett szemérem elleni bűntett miatt a minap.

Júniusban már három és fél évnyi börtönbüntetésre ítélte az 52 éves esztergomi férfit a bíróság, továbbá 4 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. Akkor azonban az ügyész súlyosbításért, az ügyvéd pedig enyhítésért fellebbezett. Másodfokon azonban a Tatabányai Törvényszék három bíróból álló büntetőtanácsa jóváhagyta az elsőfokú ítéletet a minap. Így a folytatólagosan elkövetett szemérem elleni bűntett miatti büntetést jogerősen jóváhagyták a bírák.

Az 52 éves, esztergomi siketnéma Cs. Zoltán a 12 éves, néma áldozatát 2012 augusztusa és decembere között többször molesztálta. Számítógépes ismeretek oktatása ürügyén tudott kettesben maradni a fiúval, akinek szintén siketnéma szüleivel jóban volt.

Többször saját, többször a gyermek otthonában együtt fürdött a fiúval, aki akkor még 12 éves sem volt. Közben arra kérte a kisfiút, hogy fogdossa a nemi szervét, csókolózzon vele, illetve szájába vette nemi szervét. Orális szexre buzdította a fiút is, aki erre nem volt hajlandó. Ezt követően 2012 decemberében tudatta szüleivel a történteket, akik feljelentést tettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.