Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Október 11. 05:01, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Országos hírnévre tett szert Trexler Erik

Országos hírnévre tett szert Trexler Erik

A mozgásában korlátozott fiatalember 2015-ben kezdte meg pályafutását, azóta pedig már az egész ország ismeri a csolnoki fiatalt.

Igazi példakép a csolnoki fiatal - VIDEÓKKAL

Erik három éve tart érzékenyítő- motivációs előadásokat iskolákban, cégeknél, és különböző rendezvényeken.

„Célom, hogy előadásaim által elfogadják a mozgásukban korlátozott, fogyatékkal élő embereket és lássák azt, hogy igazából nem is különböznek tőlük. Sorstársaimnak pedig erőt, és motivációt szeretnék adni ahhoz, hogy merjenek kiállni magukért.”

Fontosnak tartja még azt is, hogy minél több ember lásson, halljon ilyen témát is, ezáltal ugyanis lehetőség nyílik arra is, hogy egy felelősség tudatosabb társadalom alakuljon ki.

Előadásai igen népszerűek, így nem csoda, hogy több mint 66 előadást tartott már, ezáltal pedig 3500 ember hallhatta őt. Olyan helyeken, mint például az OTP Fáy András Alapítvány vagy a budapesti József Attila színház, de mellettük számtalan iskolában is járt már.

Fotók: Tigyi Zsuzsanna

Az előadó idéntől pedig egy új, azonban számára nem idegen, műfajban is tevékenykedik, ami nem más, mint a műsorvezetés. Így lehetett házigazdája az idei Nemzetiségi és Esélyegyenlőségi Fesztiválnak. A visszajelzések alapján ebben is kiemelkedően teljesített hiszen, felkérték a jövő évi rendezvény műsorvezetésére is.

Emellett pedig a Semmelweis Egyetem Pető András Kara által a Magyar Tudomány Ünnepe idei rendezvénysorozata keretében szervezett konferencia egyik műsorvezetője is, mely novemberben zajlik majd le.

Trexler Erik megtalálható a Facebookon, illetve a www.trexlererik.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.