Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2016. Június 20. 10:51, hétfő | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Tragédia: meghalt egy négyéves kisfiú a párkányi fürdőben

Tragédia: meghalt egy négyéves kisfiú a párkányi fürdőben

Szörnyű tragédia történt szombaton a Vadas termálfürdőben: megfulladt egy négyéves kisfiú.

Szombaton 16 óra 4 óra körül történt a tragédia, melynek körülményeiről több híresztelés is napvilágot látott. A rendőrség nyomozást indított az ügy körülményeinek tisztázására.

Korábbi sajtóinformációk szerint a négyéves kisfiú az akadályfalra akart felmászni, majd ezt követően történt a tragédia. Végül a medencéből édesapja húzta ki.

A legfrissebb nyilatkozatokból azonban más derül ki: Hogenbuch Endre, a Vadas termálfürdő igazgatója a bumm.sk szlovák portálnak azt nyilatkozta, hogy szerinte nem az intézmény hibázott.

„Az én tudomásom szerint, a Hviezda medencében az édesapja játszott a négyéves kisfiúval. A vízbe dobálta a fiát, és a gyermek többször lesüllyedt a víz alá és közben ivott egy kicsit a vízből. Egy idő után azt mondta az apukájának, hogy nem érzi jól magát. Kimentek a medence széléhez, ahol már nagyon rosszul érezte magát a gyermek. Ezt követően az apuka az ölében vitte oda a szolgálatot teljesítő vízi mentőkhöz. Ezután a gyermek elveszítette az eszméletét. A mentők elkezdték az újraélesztését" – részletezte az igazgató, kiemelve, hogy a fürdő vezetése minden törvényt betartva működteti a fürdőt, melynek nemcsak úszómesterei, hanem speciálisan képzett vízi mentői is vannak.

fotó: www.vadas.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 16. 09:58, péntek | Helyi

RENDŐRKÉZEN A KIFOSZTÓ

A nyomozók őrizetbe vettek egy nyergesújfalui lakost, aki egy alvó férfit, illetve egy védekezésre képtelen, idős nőt szemelt ki arra, hogy elvegye az értékeiket.

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán