Városlista
2017. február 20, hétfő - Álmos

Hírek

2013. Július 14. 08:05, vasárnap | Helyi
Forrás: MTI/fotó:MTVA

Új vetélkedőt kap Gundel Takács Gábor, már lehet jelentkezni

Új vetélkedőt kap Gundel Takács Gábor, már lehet jelentkezni

Szeptembertől vadonatúj vetélkedővel várja Gundel Takács Gábor a nézőket a közmédia képernyőjén - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap pénteken az MTI-vel.

A következő! címmel induló napi vetélkedő Next One! címmel Olaszországban és Spanyolországban már nagy sikerrel fut heti, illetve napi rendszerességgel. A magyar Kérem a következőt! alcímű játékformátum licenctulajdonosa a már több tucat sikeres televíziós műsort fejlesztő Endemol Distribution.

A vetélkedőre már lehet jelentkezni többek között a vetelkedo@mtva.hu e-mail címen.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2017. Február 20. 19:11, hétfő | Helyi

Esztergomban is gyűjtik az aláírásokat a Párkányba tervezett égető ellen

Már Esztergomban is aláírható petíció a Párkányba tervezett hulladékégető megépítése ellen. Aláírásgyűjtést szervez az Esztergomi Polgári Körök kedden a Széchenyi téren, szerdán a piacon. Az akció utána is folytatódik.

2017. Február 20. 14:27, hétfő | Helyi

Téli álmot alvó cuki peléket találtak a Sátorkőpusztai-barlang feltárásán

Új feltárás kezdődött az esztergomi Sátorkőpusztai-barlang Benedek Endréről elnevezett nagytermében tavaly decemberben. A munka közben a szakemberek téli álmot alvó pelékre bukkantak a minap.

2017. Február 20. 13:10, hétfő | Helyi

Kutyatámadás Kesztölc határában

Rottweiler támadt egy emberre Kesztölc és Piliscsév között szombaton. Az áldozat szerencsére néhány kisebb sérüléssel megúszta a támadást. A kutyát befogták.

2017. Február 20. 11:24, hétfő | Helyi

Megvédte bajnoki címét a Bástya az Öreg Porga Kupán

A Bástya elnevezésű csapat nyerte idén is az Öreg Porga Kupát. A torna a minap ért véget, melyet 12 együttes mérkőzött meg egymással. A Bástya sorozatban harmadszor hódította el a trófeát.