Városlista
ma: 25 °C holnap: 29 °C
2016. május 7, szombat - Gizella

Hírek

2013. Július 14. 08:05, vasárnap | Helyi
Forrás: MTI/fotó:MTVA

Új vetélkedőt kap Gundel Takács Gábor, már lehet jelentkezni

Új vetélkedőt kap Gundel Takács Gábor, már lehet jelentkezni

Szeptembertől vadonatúj vetélkedővel várja Gundel Takács Gábor a nézőket a közmédia képernyőjén - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap pénteken az MTI-vel.

A következő! címmel induló napi vetélkedő Next One! címmel Olaszországban és Spanyolországban már nagy sikerrel fut heti, illetve napi rendszerességgel. A magyar Kérem a következőt! alcímű játékformátum licenctulajdonosa a már több tucat sikeres televíziós műsort fejlesztő Endemol Distribution.

A vetélkedőre már lehet jelentkezni többek között a vetelkedo@mtva.hu e-mail címen.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Május 06. 11:15, péntek | Helyi

Esztergom idegenforgalmi adottságairól és hiányosságairól szólva

Május 4-én a művelődési házban folytatódott a Párbeszéd II – Közösen Esztergomért elnevezésű lakossági fórum sorozat. Ezúttal az idegenforgalom volt a téma, melyre – nem meglepő módon – számos érdeklődő volt kíváncsi.

2016. Május 06. 10:13, péntek | Helyi

Ismét beindult az Ister-kút a Széchenyi téren

A hét elején az önkormányzat szakemberei ismét beüzemelték a Széchenyi téren lévő Ister-kutat. A kötelező átvizsgálás és takarítást követően a kút jelenleg próbaüzemben működik.

2016. Május 06. 07:48, péntek | Helyi

Halálos vonatgázolás az esztergomi vonalon

Halálra gázolt egy férfit csütörtök este Piliscsaba és Pilisvörösvár között egy Budapestre tartó személyvonat. A baleset, illetve az átszállások miatt az esztergomi vonalon 60-90 perces késésekre lehetett számítani

2016. Május 06. 07:14, péntek | Helyi

Megszépült a Hősök téri emlékmű

Pályázaton nyert 2 millió forintból és 3,2 millió forint önrészből szépült meg az esztergomi Hősök terén lévő első világháborús emlékmű.