Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Július 15. 13:16, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Pucér lány fotózta a döbbent arcokat a Citadellán

Pucér lány fotózta a döbbent arcokat a Citadellán

Az utóbbi időben két meztelen nő is sétálgatott Budapest frekventált, főleg turisták által látogatott nevezetességeinél, és fényképezte a döbbent tekinteteket. Vajon mi állhat a háttérben?

Az anyaszült meztelen hölgy vasárnap délután jelent meg a Citadellán, ahol mosolyogva fogadta a bókokat, és fotózta az ámulatba esett közönségét – írja a Blikk.

A barna szépség nyugodtan sétálgatott a turisták között, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy ruha nélkül mászkál. Többen is szerettek volna közös képet a barna hajú lánnyal, de mindig visszautasította.

Szombat délután a Váci utcában egy szőke nő sétált fel-alá. A meztelen lány szintén a legnagyobb nyugalommal fényképezte a döbbent járókelőket a budapesti épületekkel a háttérben.

A kép megnézhető itt >>>

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.