Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2019. Október 11. 12:17, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Soha ekkora támogatásban még nem részesült a kórház

Soha ekkora támogatásban még nem részesült a kórház

Önkormányzati támogatásból korszerűsített, fenn tudta tartani a Gyermekgyógyászati ellátást és a Szülészeti-Nógyógyászati osztályt az esztergomi kórház – hangsúlyozta az intézmény vezetése köszönőlevelében.

„A Vaszary Kolos Kórház minden dolgozójának nevében, szeretném megköszönni azt a támogató, munkánkat és betegeink gyógyulását nagymértékben segítő hozzáállást, melyet az Önök részéről tapasztaltunk az elmúlt 5 éves önkormányzati ciklusban.

Korábban soha nem tapasztalt mértékű pénzügyi támogatásban részesültünk, melynek segítségével eszközparkunkat folyamatosan tudtuk korszerűsíteni, illetve fenn tudtuk tartani a 24 órás Gyermekgyógyászati sürgősségi ellátást, valamint Szülészeti-Nőgyógyászati osztályunkat is.

Segítségüket betegeink és magunk nevében még egyszer köszönjük, további munkájukhoz az élet minden területén sikereket és kitartást kívánunk!” – olvasható a levélben, melyet Kanász Gábor főigazgató főorvos, Pák Péter Gábor orvos-igazgató, Lugosi Krisztina gazdasági igazgató és Srutek Gabriella ápolási igazgató küldött a kórház nevében az önkormányzat képviselő-testületének és polgármesterének.

Romanek Etelka polgármester közösségi oldalán hozzátette: „mi tartozunk köszönettel azért az áldozatos munkáért, amelyet a Vaszary Kolos Kórház munkatársai nap, mint nap tesznek a betegekért és bízom benne, hogy a továbbiakban is minél több segítséget, támogatást fognak kapni a mindenkori önkormányzattól munkájukhoz”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.