Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 27. 10:58, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

S.O.S.! Még mindig keresik az ötéves Bandikát! Kérjük, aki tud, segítsen!

S.O.S.! Még mindig keresik az ötéves Bandikát! Kérjük, aki tud, segítsen!

"Kiscsibém, hol keresselek?"

Dunakeszin él az az elvált édesanya, Fetter-Rimóczi Eszter, akinek május 17-én, a bíróság által kiszabott láthatási idő után, volt férje nem vitte haza gyermekét. Az édesanya kétségbeesetten keresi a kisfiát, s minden lehetséges fórumon könyörög, aki csak tud, segítsen.

Attól kezdve, hogy a házassága megromlott, az édesanya kétségbeesetten bújkált, egyik rokontól a másikhoz költözködve a gyermekkel, mert az apa megfenyegette, hogy elveszi tőle a kicsit. Az anya kérte, hogy a bíróság mielőbb döntsön a gyermekelhelyezés ügyében. Ez meg is történt, az édesanyának ítélték a kisfiút, aki még soha, egyetlen éjszakát sem töltött anyukája nélkül.

Amint a bíróság kimondta az ítéletet, meghatározta a láthatást is az apa számára, az édesanya kicsit megnyugodott. Úgy gondolta, a törvény mellette áll, így már nem eshet komolyabb baj. Amikor csak az apa kérte, odaadta a kisfiút, hogy ne szakadjon meg közöttük a kapcsolat. Arra azonban, amit a volt férj tett, az anya nem volt felkészülve:

– Úgy volt, hogy este hétre hazahozza Bandikát – tette hozzá Eszter. Ám a megbeszélt időpont előtt egy órával mindössze a férj ügyvédje jelentkezett telefonon: a gyerek apja azt üzeni - mondta -, hogy nem hozza vissza a fiút. Azóta hiába hívja, a férfi telefonja ki van kapcsolva.

– Feljelentést tettem a rendőrségen, de nem tartom kizártnak, hogy külföldre vitte a kisfiamat. Korábban ugyanis azt kérte, próbáljuk meg újra, és kezdjünk új életet egy másik országban.

Eszter minden követ megmozgat, az összes lehetséges fórumon keresi a kisfiát, segítségért könyörög minden jó érzésű embernek. Aki bármit tud, aki bárhol látja a kisfiút, az édesanya kérve-kéri, azonnal telefonáljon.

Hívja a 112-t vagy a 06-31-325-0159-es számot!

Andreas Fetter (Bandika), 5 Jahre alt, aus Dunakeszi (Ungarn)

Der fünfjährige Junge wurde von seinem Vater am 17.05.2013 zu einem unbekannten Ort mitgenommen, und seitdem weiss seine Mutter nichts von seinem Sohn.

Bandika ist 113 cm groß und wiegt 22 Kilogramm.

Besonderes Merkmal: von seinem Augenzahn oben fehlt ein kleines Stück

Wichtig! Er nennt seinen Vater als Papa!

Seitdem er verschwunden ist, kann sein Vater auf keine Art und Weise erreicht werden. Es kann sein, dass eine ältere Frau auch dabei ist.

Wir suchen Zeugen, die Andreas gesehen haben und Angaben über seinen jetzigen Aufenthaltsort machen können.

Bitte rufen Sie: +36-31-325-0159 (Eszter Fetter-Rimóczi)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.