Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Október 16. 12:16, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó:evpe.browsum.hu

Sütemény várta a betörők miatt járőröző polgárőröket

Sütemény várta a betörők miatt járőröző polgárőröket

Ahogy ígérték polgárőreink: megerősített létszámmal járőröznek Búbánatvölgyben és Szamárhegyen. A helyiek hálásak is nekik.

Több alkalommal is próbálkoztak betörők Búbánatvölgyben és Szamárhegyen az elmúlt napokban. Az esetek után az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület tagjai azt ígérték, hogy megerősített létszámmal lesznek jelen Szamárhegyen, illetve Búbánatvölgyben is.

Azóta esténként folyamatosan járőröznek is az érintett városrészekben, melyet a Búbánatvölgyiek közösségi csoportjában az egyik lakó meg is erősített.

„Ismét szeretném megköszönni önzetlenségüket, mivel szabadidejükben teszik ezt értünk! Ha látjuk őket, akkor akár egy kávéval, aprósággal megkínálva kedveskedhetünk nekik! Előre is köszönöm! Külön megköszönve önzetlen munkáját Darvas Kingának, Szabolcs Tamásnak, Tóth Gábornak és Valent Tamásnak” – olvasható a bejegyzésben.

Egy másik búbánatvölgyi pedig közben a minap este azt üzente a polgárőröknek, hogy egy kis sütemény várja őket a Cseresznyés utcában.

A polgárőrök ismét felhívják a figyelmet arra, hogy ha gyanús alakokra, bűncselekményre lesz figyelmes valaki, akkor értesítse a szervezetet vagy a rendőrséget.

Az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület elérhetőségei ITT találhatóak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.