Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Szeptember 11. 10:11, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

'Szobapincér? Egy görényt, legyen szíves!'

'Szobapincér? Egy görényt, legyen szíves!'

Görényt rendelt a szobapincértől szállodai szobájába egy vendég Nagy-Britanniában, amivel felkerült a brit vendéglátóipar legszokatlanabb rendeléseinek toplistájára, annak is az élére.

A rendelés egy olyan vendégtől származott, aki kisállat-kiállításra érkezett, és nem akart egyedül menni.
A szokatlansági listán van az a vendég is, aki tengeri sós testradírt kért, mert úgy találta, hogy rosszul sikerült friss tetoválása és el akarta tüntetni. A bronzérmes vendég tengerre tekintő szobát kért egy birminghami hotelben. Jó szeme kellett, hogy legyen, mert - ahogy udvariasan közölték vele - a legközelebbi tengerpart 172 kilométerre van a szállótól.
A listán szerepel olyan vendég, aki pótágyat kért egy babának, egy másik, aki földszinti szobához ragaszkodott és tágashoz, hogy a motorkerékpárját éjjelre is maga mellett tudja.
A brit Metro újság összeállításának ugyan a végére maradt - talán méltánytalanul - az a vendég, aki kísértetet rendelt a szobájába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.