Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2019. December 04. 06:47, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu Fotó: Nyári Andrea

Több közösségi helyszínre is jön a Mikulás Esztergomban

Több közösségi helyszínre is jön a Mikulás Esztergomban

Akár többször és több helyszínen is találkozhatnak a gyerekek a Mikulással Esztergomban - olvasható az esztergom.hu oldalon.

Széchenyi tér

A Széchenyi térre december 6-án 17 órakor érkezik a városi Mikulás, hogy megajándékozza a gyermekeket. Gyermekműsor is várja a kilátogatókat, idén Farkasházi Réka és a Tintanyúl lép fel a Mikulás-napi rendezvényen.

Művelődési ház

Feledékeny Mikulás címmel zenés-vidám előadás szórakoztatja a gyermekeket a művelődési házban december 5-én 17 órától. A darabban Pöttöm Piri (Fodor Barbara), Manócska (Szinovál Olivér) segít a Mikulásnak (Szinovál Gyulának) megtalálnia elveszett sapkáját, kesztyűjét és sálját, az elveszett holmik – amelyek nélkül nem tud útra kelni a Mikulás – keresésében a gyermekek segítségét is várják, rengeteg dal és játék kíséretében. A belépőjegy 500 forint.

Könyvtár

A gyermekkönyvtárba december 5-én 15 és 17 óra között Mikulás-váró kézműveskedés várja a gyermeket.

Kertváros

Kertvárosban a Féja Géza Közösségi Házba december 5-én érkezik a Mikulás, a 14 órakor kezdődő Idősek Télapója rendezvény után 17 óra 30 perctől osztja az ajándékokat. A Mikulást Dudó bohóc is elkíséri.

Mindemellett természetesen számos oktatási intézmény és közösség is szervez kisebb-nagyobb Mikulás-napi ünnepséget a városban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.