Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 15. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újra felbőgnek a motorok a kertvárosi motocross pályán

Újra felbőgnek a motorok a kertvárosi motocross pályán

Már ötödször adhat otthont az esztergom-kertvárosi pálya a Magyar Motocross Bajnokságnak, ami idén kora tavasszal várja a versenyzőket és a szurkolókat.

Április 7-én láthatjuk ismét az utánpótlás gyöngyszemeit már 5 éves kortól és a senior élő legendákat, ahogyan megküzdenek a lóerőtől duzzadó vasparipákon a legjobb helyezésekért, bajnoki pontokért!

9 kategóriában versenyeznek a Magyar Bajnokság reményében, és a szervezők további 4 kategóriában adnak lehetőséget a helyi tömegsport és profi nemzetközi mezőnynek az indulásra.

Az Esztergom önkormányzata által támogatott rendezvényen, szurkolhatunk két helyi versenyzőnknek is, akik közül a „gyengébb nemet” Gál Lili képviseli a Lady Open kategóriában. Csapatársa Pergel Bence pedig a 85 köbcentis kategóriában szeretne bizonyítani a versenyre kilátogató szurkolóknak.

A rendezvényen ingyen motorozást biztosítanak a kiérkező gyermekeknek a TORROT elektromos motorok jóvoltából! A vásári hangulatot az ország legnagyobb motoros áruházai biztosítják standjaikkal. A vendéglátás idén átmegy egy picit az újdonságot képviselő „FOOD TRACK SHOW”-ba. Azaz több lakóautó és lakókocsi kínálatából választhatnak a kürtöskalácstól a lángosig, a „kávé király” meleg italaitól a hideg kézműves sörig.

Az edzések és időmérő futamok már reggeltől zajlanak a pályán, a verseny futamai pedig az ebédszünet után 13 órától lesznek láthatóak!
A belépés gyermekek számára ingyenes, a felnőtt jegyért pedig 1000 forint egyesületi támogatást kell fizetni a bejáratnál!

Bővebb információ a www.mxtrack.hu, vagy a pálya facebook oldalán található: https://www.facebook.com/mxtrack.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.