Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. Június 08. 06:10, kedd | Helyi

Újra van támogatás elektromos autó vásárlásra! Vásároljon most elektromos autót a Styevola és Fia Kft-nél!

Újra van támogatás elektromos autó vásárlásra! Vásároljon most elektromos autót a Styevola és Fia Kft-nél!

Most akár 2,5 Millió Forint állami támogatással vásárolhatja meg új elektromos Volkswagen, illetve Škoda autóját Esztergomban!

Jövőbe mutató technológia elérhető áron!

Óvja környezetét elektromos Volkswagen, illetve Škoda modellekkel. Ma, a környezetvédelem előtérbe kerülése és a technika folyamatos fejlődése mellett, már érdemes megfontolni, hogy a hagyományos, belső égésű motorral meghajtott jármű helyett más alternatívát keressünk. A Styevola és Fia Kft. tanácsadó kollégái segítenek megtalálni az Önnek leginkább megfelelő típust és modellt Volkswagen és Škoda márkák kínálatán belül.


A Volkswagen-csoport elkötelezett a tisztán elektromos autók fejlesztése iránt, ezért felgyorsítja átalakulását annak érdekében, hogy az elektromos mobilitás és a digitális korszak vezető mobilitási szolgáltatójává váljon.

Egyre több modellt kínálunk hibrid technológiával és nő a teljesen elektromos modellek száma is.
A Volkswagen csoport számos elektromos és hibrid autót kínál. Bármely alternatív hajtástípus mellett döntött, biztosan talál igényeinek megfelelő modellt az aktuális kínálatunban.

Elektromos Volkswagen vagy Škoda modellek:
Volkswagen e-up! már 6 490 000 Ft-tól*
Volkswagen ID.3 már 8 039 000 Ft-tól*
Škoda Enyaq már 12 349 000 Ft-tól*

Modell összehasonlító táblázat elérhető HONLAPUNKON!

Ha kérdése van, tegye fel bátran
Ha Ön is szeretne többet tudni az elektromos autókról, látogasson el az esztergomi márkakereskedéseinkbe, ahol tanácsadó kollégáink bevezetik Önt a tudnivalók tengerében.
Ha már döntött az alternatív hajtás mellett, de még nem tudja, hogy autóvezetési szokásai / igényei mellé mely modellt válassza, mi segítünk megtalálni az Önnek leginkább megfelelőbb típust!

2.500.000 Ft támogatás most Önnek is jár!

Döntését az állam is támogatja, hiszen most az „Elektromos gépjármű beszerzésének támogatása lakosság, civil szervezetek, egyesületek és felsőoktatási intézmények részére” Pályázat kódszáma: E-AUTO-2021 / lakossági pályázat keretén belül akár 2,5 M Ft árelőnnyel juthat tisztán elektromos autóhoz.
Ha Ön személyszállítás szolgáltató akár 45% árelőnnyel vásárolhat elektromos autót az E-AUTO-2021 / taxi pályázat benyújtásával!

Hogyan igényelhető pontosan a támogatás? Mi az igénylés menete? Részletes tájékoztatásért és ajánlatért keresse a Styevola és Fia Kft. tanácsadó kollégáit!

Styevola és Fia Kft.
Esztergom, Táti út 27-28.,
info@styevolaesfia.hu
www.styevolaesfia.hu

*Az akciós ár az állami támogatással és finanszírozási kedvezménnyel érhető el bizonyos felszereltség és modellváltozat esetében. A tájékoztatás nem teljes körű, kérje szakértőink részletes tájékoztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.