Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. November 23. 11:07, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Voice: Nagy Ferenc dobta ki Malek Andrea kedvencét az X-ből

Voice: Nagy Ferenc dobta ki Malek Andrea kedvencét az X-ből

Nem szexuális természetű vonzódás.

Malek Andreán a sor, hogy bebizonyítsa: Nagy Ferenc hatalmasat hibázott, amikor kipöckölte Nádor Dávidot az X-Faktor mentorházából. A fiatalember a The Voice Mestereit varázsolta el a hangjával.

Nagy annak idején úgy ítélte meg: Dávid szépen énekelt, de túlságosan nyegle volt a színpadon. A mentor akkor Szabó Mariann és Wolf Kati mellett egyetlen huszonöt év feletti férfiversenyzőt vitt magával az élő show-ba, a későbbi győztest, Vastag Csabát - olvasható a Sorry! Magazinban.

A mindig mosolygós Nádor Dávid nem csüggedt el, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem dzsessz tanszakán végezve dobos lett. A The Voice meghallgatásán a leglelkesebbnek Malek Andrea bizonyult, aki már előadása közben ujjongott, és együtt énekelt a fiatalemberrel. Amikor az énekesnek választania kellett a Mesterek közül, Andrea kétértelmű, kollégáinak is feltűnő megjegyzésekkel igyekezett magához édesgetni Dávidot. Megjegyezte például: szeretné kiélvezni a közös munka ígérte pillanatokat, és rettentően kíváncsi, mi mindent tudna kezdeni a fiatal fiúval - majd a Mesterek vicces piszkálódásai nyomán természetesen hozzátette: nem szexuális ajánlatként intézte szavait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.