Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

Betört, majd pár óra alatt elfogták, most irány a bíróság
2013. Június 01. 15:00, szombat | Helyi

Betört, majd pár óra alatt elfogták, most irány a bíróság

Vádemelést javasol a rendőrség az 51 éves J. József ellen, aki április 5-én betört egy családi házba és onnan különböző használati tárgyakat tulajdonított el, a dorogi rendőrök azonban pár óra alatt elfogták.

Hogyan védekezzünk a trükkös tolvajok ellen?
2013. Május 07. 09:08, kedd | Helyi

Hogyan védekezzünk a trükkös tolvajok ellen?

Számtalan módszerrel igyekeznek bennünket átverni a trükkös tolvajok, csalók, akik a legleleményesebb ötletekkel próbálják kicsalni pénzüket. A rendőrség éppen ezért felhívja a figyelmet néhány megelőző tudnivalóra.

18 éves betörőt fogtak a dorogi rendőrök
2013. Április 23. 08:30, kedd | Helyi

18 éves betörőt fogtak a dorogi rendőrök

Elfogták hétfőn a dorogi rendőrök a 18 éves Sz. Gergelyt, aki egy tokodaltárói családi ház garázsából tulajdonított el különböző értékeket.

Vádat emeltek a bűntetteket halmozó dorogi tolvaj-betörő ellen
2013. Április 10. 08:12, szerda | Helyi

Vádat emeltek a bűntetteket halmozó dorogi tolvaj-betörő ellen

12 rendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a dorogi rendőrség a 42 éves R. Bálint ellen. Bolti lopás, kerékpár-eltulajdonítás és más vagyon elleni bűncselekmények írhatók a számlájára.

Alig fél nap alatt Esztergomban fogták el a dorogi betörőt
2013. Április 06. 09:23, szombat | Helyi

Alig fél nap alatt Esztergomban fogták el a dorogi betörőt

Az adatgyűjtésnek és a területüket jól ismerő rendőröknek köszönhetően a nyomozók fél nap alatt elfogták az 51 éves J. Józsefet, akit betöréses lopás elkövetésével gyanúsít a dorogi rendőrség.

Visszaeső betörőt fogtak az esztergomi rendőrök
2013. Február 08. 10:13, péntek | Helyi

Visszaeső betörőt fogtak az esztergomi rendőrök

Betöréses lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség egy 40 éves esztergomi férfi ellen. Számítógépet lopott el egy esztergomi családi házból még január 11-én.

Esztergomi sorozatbetörő rendőrkézen
2013. Január 26. 09:10, szombat | Helyi

Esztergomi sorozatbetörő rendőrkézen

Forró nyomon történt üldözés eredményeképp az esztergomi rendőrök elfogtak és előállítottak egy személyt, akit dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésével gyanúsít az esztergomi rendőrkapitányság.

2012. November 14. 07:42, szerda | Helyi

Lefülelt betörő, a nyomok a szomszédba vezettek

Dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 19 éves férfi ellen, aki kedden kapott el a hatóság.

2012. Szeptember 17. 08:32, hétfő | Helyi

Tizenöt éves többszörös tolvaj bukott le Sárisápon

Betörő járt a sárisápi pékségben múlt pénteken, a nyitást ezért kissé késleltette a helyszínelés. A nyomozás eredményesen zárult, mivel három órán belül kézre került az elkövető, egy 15 éves fiú.

2012. Augusztus 29. 09:02, szerda | Helyi

Műkincsfogás Esztergomban

Esztergomban kerültek elő azok a régiségek, amelyeket a közelmúltban a felvidéki Nagysalló községi hivatalából loptak el. A szlovák és magyar rendőrség közös akciójában végül elkapták a betörőket, akik mindössze 45 ezer forintot

2012. Május 09. 07:15, szerda | Kék hírek

Sorozatbetörőt fogott el a rendőrkutya

Nyomkövető kutya buktatott le két sorozatbetörőt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a 22 és 23 éves tiszaeszlári lakosokat a rendőrség őrizetbe vette – közölte a térségi rendőr-főkapitányság edden az MTI-vel.

2012. Április 20. 07:19, péntek | Kék hírek

Tizennégy hétvégi házat raboltak ki egy éjszaka alatt

Egyetlen éjszaka alatt tizennégy hétvégi házat fosztottak ki ismeretlenek Szolnokon az Alcsiszigeti Holt-Tisza közelében – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel