Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 01. 07:09, kedd | Kék hírek

Négy éve körözött férfiakat fogtak el

Kommandósok fogtak el két budapesti férfit, akiket különböző szervek már négy éve köröztek különféle bűncselekmények, illetve jogerős börtönbüntetése megkezdése miatt.

2012. Április 27. 14:17, péntek | Belföld

A bántalmazás megváltoztatja a gyerekek DNS-ét

A gyermekkori erőszak, bántalmazás annyira mély hatással, traumával van az illetőre, hogy még a DNS-ét is megváltoztatja úgy, hogy genetikai állománya évekkel idősebbnek tűnik tényleges életkoránál.

2012. Április 26. 07:15, csütörtök | Kék hírek

Ököllel támadt, mert le akarták kapcsolni az áramot

A Kecskeméti Városi Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot egy kecskeméti vállalkozó ellen, mert a férfi megütötte az áramszolgáltató egyik alkalmazottját.

2012. Április 04. 07:15, szerda | Kék hírek

Aluljáróban tört-zúzott a drogos

Előzetes letartóztatásba került egy fiatalember, aki vasárnap reggel megrongált három jegyellenőrző automatát az Astoria aluljáróban, majd rátámadt a biztonsági őrre. A férfi ruhájában kábítószert találtak a rendőrök.

2012. Március 21. 07:21, szerda | Bulvár

Ez várja Damu Rolandot a börtönben

Eldőlt: az egykori sorozatszínészre négy év hat hónapnyi letöltendő börtönbüntetés vár. Csakhogy ez az idő maga lesz a pokol Damu Roland számára egyes információk szerint.

2012. Március 18. 14:15, vasárnap | Bulvár

Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu

Ügyvédje szerint egy esetleges börtönbüntetés halállal végződne a színész számára.

2012. Március 17. 14:09, szombat | Kék hírek

Tizenhárom embert állított elő a rendőrség a március 15-i rendezvényeken

Tizenhárom embert állított elő a Budapesti Rendőr-főkapitányság a fővárosi rendezvények helyszíneiről - közölte a rendőrség.

2012. Március 16. 14:07, péntek | Kék hírek

A rendőrség nem hagyja annyiban a Bank Centernél történteket

Szabálysértési eljárást kezdeményez a felelősökkel szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Bank Centernél történtekkel összefüggésben - közölte csütörtök késő este a BRFK szóvivője.

2012. Március 14. 14:15, szerda | Kék hírek

Emberi csontokat találtak az erdőben

Feltételezhetően emberi csontokat találtak erdőirtás közben Jászberény külterületén; a csontokat, köztük egy koponya részeit szakértők vizsgálják– közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

2012. Március 07. 14:15, szerda | Kék hírek

A biztonsági övön buktak le, aztán nagy balhét csináltak

Meglökte a vele szemben intézkedő rendőrt egy autós Nagykanizsán. A férfit és az autó utasát a rendőrök előállították, majd őrizetbe vették.

2012. Március 02. 07:11, péntek | Külföld

Irán visszautasította a feltételezést

Irán határozottan visszautasította egyes tisztségviselői és szervezetei nevének összekapcsolását a „Thaiföldön, Indiában, Grúziában és Azerbajdzsánban izraeli célpontok ellen elkövetett állítólagos terrorcselekményekkel"

2012. Február 14. 12:26, kedd | Külföld

Ágyútűz alatt az ellenállók központja

Ismét tüzérségi tűz alá vették a szíriai kormányellenes felkelők egyik központjának számító Homsz városát a Bassár el-Aszad államfőhöz hű erők kedden.