Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

Több járásra is másodfokú riasztást adtak ki vihar miatt
2017. Július 06. 18:55, csütörtök | Belföld

Több járásra is másodfokú riasztást adtak ki vihar miatt

A heves zivatar veszélye miatt több délkeleti járásra kiadták a másodfokú riasztást csütörtökön kora este, ez Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megyét érinti.

Átalakítás miatt az esztergomi okmányiroda várja a dorogiakat is
2014. Február 11. 08:00, kedd | Helyi

Átalakítás miatt az esztergomi okmányiroda várja a dorogiakat is

Zárva tart átmenetileg az esztergomi járási hivatal dorogi okmányirodája szerdától, február 12-étől átalakítás miatt. A munkálatok idején így az okmányirodai ügyek intézését a dorogiak az esztergomiban intézhetik.

Földrengés, járás, esztergomi film világsztároknak – Heti hírek
2013. Január 21. 10:25, hétfő | Helyi

Földrengés, járás, esztergomi film világsztároknak – Heti hírek

Földrengés rázta meg megyénket, megalakult az Esztergomi Járási Építési Hivatal, világsztároknak szóló film a városról, ökumenikus imahét, fotókiállítás, csajos buli és játék. Az elmúlt napok legfontosabb hírei.

Járási építési ügyek Esztergomban, gyorsabb ügyintézés
2013. Január 17. 09:11, csütörtök | Helyi

Járási építési ügyek Esztergomban, gyorsabb ügyintézés

Esztergomban intézheti az egész esztergomi járás közel 95 ezer lakosa építési ügyeit a jövőben, melyhez már megalakult az Esztergomi Járási Építési Hivatal. Gyorsabb lehet az ügyintézés.

Országos példa az Esztergomi Járási Földhivatal
2013. Január 11. 09:13, péntek | Helyi

Országos példa az Esztergomi Járási Földhivatal

Az országban elsőként Esztergomban ment végbe a körzeti földhivatalok szervezeti összevonása és adatbázis rendszerének egyesítése, mindez csütörtökön az intézmény ünnepélyes megnyitóján és épületátadóján hangzott el.

Indul a járási hivatali rendszer
2013. Január 02. 09:50, szerda | Helyi

Indul a járási hivatali rendszer

Harminc évvel a járási rendszer megszüntetése után január elsejével - új szervezeti rendben és új célokkal - ismét létrejöttek a járási hivatalok. Komárom-Esztergom megyében hat járási központtal indul az új rendszer.

2012. December 21. 08:12, péntek | Helyi

Bemutatták a megyei járási hivatalok vezetői

Bemutatta a Komárom-Esztergom megyei hat járási hivatal vezetőjét Czunyiné Bertalan Judit kormánymegbízott csütörtökön Tatabányán.

2012. December 18. 08:08, kedd | Helyi

Kinevezték a járási vezetőket

Kinevezte a járási hivatalvezetőket Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter hétfőn Budapesten. Az Esztergomi járás vezetője Horváth-Szeder Gábor lett.

2012. December 17. 10:52, hétfő | Belföld

Orbán: Az embereknek érezni kell a minőségi változást

A polgárok államát kell megtestesíteniük a járási hivatalok vezetőinek – jelentette ki hétfőn Orbán Viktor kormányfő, amikor esküt tettek az alaptörvényre a járási hivatalok vezetői.

2012. November 10. 09:00, szombat | Helyi

Közmeghallgatás a járási hivatalokról és Esztergomról

Közmeghallgatást tart november 12-én a Városházán az önkormányzat képviselő-testülete. Az eseményen szó lesz egyebek közt a járási hivatalok működéséről és az esztergomiak is felvethetik kérdéseiket, észrevételeiket.

2012. November 09. 08:14, péntek | Helyi

Dömösön a kormányhivatal alakít járási hivatalt

Dömösön kormányhivatali határozatot kell hozni a járási hivatal kialakításához, mert a polgármester felfüggesztése miatt a település képviselő-testületében nincs a megállapodás aláírására jogosult személy.

2012. Szeptember 07. 12:23, péntek | Belföld

Pest megyében 18 járás alakul

Tizennyolc járásra alakul Pest megyében, az átalakítással a járási székhelyeken kívül kormányablakok működnek majd. Ennek célja az alacsony társadalmi költség melletti hatékony és ügyfélközpontú működés. Sajtóközlemény!