Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

Előkerült a két eltűnt nyergesi fiatal
2013. Február 12. 15:34, kedd | Helyi

Előkerült a két eltűnt nyergesi fiatal

Előkerült a Nyergesújfaluról eltűnt fiatal nő és férfi, mindezt egyelőre még hivatalosan nem erősítette meg a rendőrség, de információk szerint már kórházban vannak kivizsgáláson.

Az eltűnt nyergesújfalui férfi mellett egy nőt is keres a hatóság
2013. Február 12. 07:47, kedd | Helyi

Az eltűnt nyergesújfalui férfi mellett egy nőt is keres a hatóság

Eltűnt egy nyergesújfalui férfi, írtuk hétfőn, mára a rendőrség megerősítette az információt, mely szerint vele együtt egy fiatal nőt is keres a hatóság.

Eltűnt egy nyergesi férfi, keresik!
2013. Február 11. 14:23, hétfő | Helyi

Eltűnt egy nyergesi férfi, keresik!

Szombaton délután tűnt el Tóth Attila Nyergesújfalun a Tescoba, ahonnan a könyvtárba indult a Mécses lakóotthonból egy szintén bentlakó lánnyal, azóta nincs hír felőle, ezért testvére a facebookon keresztül keresi.

Három étteremben féláron torkoskodhatunk csütörtökön
2013. Január 30. 08:13, szerda | Helyi

Három étteremben féláron torkoskodhatunk csütörtökön

Összesen 840 étterem csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt. Torkos Csütörtök akciójához, melynek keretében január 31-én féláron kóstolhatják meg a vendégek a résztvevő éttermek menüit. Esztergomban három vendéglőben.

2012. December 18. 09:58, kedd | Helyi

Ellenszegültek a rendőröknek

Jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértésének elkövetése miatt szabtak ki a rendőrök helyszínbírságot két férfinak, akik még múlt pénteken este ellenszegültek a rendőri intézkedésnek Nyergesújfalun.

2012. December 11. 10:29, kedd | Helyi

Veszélyek, katasztrófavédelem - nyílt nap a tűzoltóságon

Nyílt napot tart a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a megye tűzoltóállomásain és kirendeltségein szombaton. Az esztergomi parancsnokság is várja az általános és középiskolás diákokat.

2012. December 07. 10:39, péntek | Helyi

Előzetesben az uzsorás, további sértettek jelentkezését várja a rendőrség - Fotók

Uzsora megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a nyergesújfalui rendőrőrs egy 43 éves bajóti férfi ellen, aki tíz éve adott kisebb-nagyobb kölcsönöket nehéz helyzetben élő családoknak kiugróan magas kamatra.

2012. December 05. 11:50, szerda | Helyi

Felgyújtotta magát egy férfi Nyergesújfalun – életét vesztette

Felgyújtotta magát egy férfi ma reggel 6 óra 50 perckor a nyergesújfalui mentőállomás előtt. A mentősök azonnal a segítségére siettek, de hiába oltották el rövid időn belül a lángokat, a 47 éves férfi életét vesztette.

2012. December 01. 10:19, szombat | Helyi

Szomszédja felrobbantásával fenyegetőzött

Valótlan tény állításával elkövetett közveszéllyel fenyegetés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség egy 49 éves nyergesújfalui férfi ellen, aki szomszédjának felrobbantásával fenyegetőzött.

2012. Október 24. 14:05, szerda | Helyi

Villanyoszlopnak ütközött, súlyosan sérült

Súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt ma délelőtt a 10. számú főúton Tát és Nyergesújfalu között. Egy személygépkocsi 22 éves sofőrjét tűzoltók segítségével szabadítottak ki a roncsból.

2012. Október 10. 11:44, szerda | Helyi

Egy kiadós, mulatós görbe este az In Direttával Dorogon - videóval

A Csillag születik tehetségkutatóban is nagy sikereket arató nyergesújfalui In Diretta együttes koncertezik pénteken a dorogi +21-ben.

2012. Október 10. 11:34, szerda | Helyi

Őrizetben a nyergesi zaklató

Zaklatással vádolja az ügyészség azt a 47 éves nyergesújfalui férfit, akit kedden délután fogtak el a járőrök Nyergesújfalun. Az út mellett sétált, mikor a rendőrök igazoltatták.