Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 28. 07:17, péntek | Belföld

Nő a súlyosan mozgáskorlátozottak támogatása

Átalakul a súlyosan mozgáskorlátozott személyek közlekedési támogatási rendszere, ösztönzi a jogosultakat, hogy új gépjárműveket vásároljanak – jelentette be a szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

2011. Október 26. 14:25, szerda | Életmód

Jön az influenza, mindenki oltassa be magát

Az országos tiszti főorvos mindenkinek azt ajánlja, adassa be az influenza elleni védőoltást. Az influenza szempontjából fokozottabban veszélyeztetetteknek különösen fontos az oltás.

2011. Október 25. 14:33, kedd | Kék hírek

Sikerült megmenteni a megmérgezett áldozat életét

Visszaeresztik a természetbe azt a rétisast, melyet megmérgezve találtak meg a Nógrád megyei Cerednél. A fokozottan védett madár életét a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

2011. Október 22. 14:45, szombat | Bulvár

Lefogyott, mert élni akar

Már hónapok óta kering a pletyka, hogy az énekesnő súlyos beteg, hasnyálmirigy rákban szenved és emiatt fogyott le ennyire. De most végre megszólalt és mindent tagadott

2011. Október 22. 07:21, szombat | Életmód

Az influenza elleni oltás az újszülöttet is védi

Az orvosok az idei szezonban is mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél több terhes nőt győzzenek meg arról, hogy oltassák be magukat influenza ellen.

2011. Október 21. 14:37, péntek | Kék hírek

Öngyilkossági szándék miatt ürítették a panelt

Kiürítettek egy tízemeletes lakóházat csütörtökön este Budapest XV. kerületében, mert gázszivárgást észleltek - tájékoztatta Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-t.

2011. Október 20. 14:25, csütörtök | Belföld

Nem írhatják rá a gyógyszer nevét

Jövőre a koleszterinszint-csökkentőknél már nem írhatná rá a receptre az orvos a gyógyszer nevét, csak a hatóanyagét, a patikusnak pedig a legolcsóbbat kellene kiadnia az azonos hatóanyagúak közül – írja a Magyar Nemzet.

2011. Október 20. 07:49, csütörtök | Bulvár

Bálint Gyuri bácsi jobban van, de még mindig orvoshoz jár

Bálint gazdát nyolc hónappal ezelőtt gázolták el - még mindig jár kontrollvizsgálatra.

2011. Október 20. 07:13, csütörtök | Külföld

Tömeges felmondással fenyegetőznek

Tömeges felmondással fenyegetőznek a szlovák orvosok, ha nem kapnak jelentős béremelést. Országszerte 2400-an jelezték, hogy külföldre mennek dolgozni, ha december elsejéig nem érnek el megállapodást a kormánnyal.

2011. Október 19. 14:49, szerda | Bulvár

Balesetet szenvedett Brad Pitt munkatársa - átok ül a világsztár filmjén

Valószínűleg nem gondolta volna az amerikai világsztár, hogy legújabb, World War Z című filmjének magyarországi forgatása során nem csak a felvételeken kell horrort néznie, hanem a való életben is.

2011. Október 14. 14:53, péntek | Bulvár

Mikor ültetik be Tóth Vera petesejtjét a húgának?

Tóth Gabi már sokszor beszélt arról, mennyire vágyik rá, hogy anya lehessen, de erre korábbi nőgyógyászati műtétei miatt kicsi az esély. Az új hír szerint azonban nővére petesejtje megoldást jelenthet!

2011. Október 13. 14:13, csütörtök | Külföld

Vírusos agyvelőgyulladás gyilkol Indiában

Indiai egészségügyi tisztviselők bejelentése szerint eddig több mint 400 ember, főként gyerekek veszítették életüket az Észak-Indiában kitört encephalitis járványban.