Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

Vádemelés előtt az esztergomi buszos késes fenyegetőző
2013. Május 09. 08:10, csütörtök | Helyi

Vádemelés előtt az esztergomi buszos késes fenyegetőző

Egy esztergomi helyközi buszon szorított kést egy fiatal torkához majd pénzt követelt tőle K. Gábor, akit a rendőrség másfél nap alatt elfogott még februárban. A nyomozást követően vádemelési javaslattal élt a rendőrség.

Betöréses lopások miatt vádemelés előtt két dorogi fiatal
2013. Május 09. 08:07, csütörtök | Helyi

Betöréses lopások miatt vádemelés előtt két dorogi fiatal

Betört, majd három napig evett és ivott két fiatal dorogi betörő egy tokodi hétvégi házban, ahonnan távozáskor műszaki cikkeket loptak. Nem ez volt ez első ügyük, most mindezért várják a vádemelést.

Ütöttek, rúgtak, asztalt borogattak – irány a bíróság
2013. Május 08. 07:52, szerda | Helyi

Ütöttek, rúgtak, asztalt borogattak – irány a bíróság

Csoportos garázdaság elkövetésével gyanúsít az esztergomi rendőrség négy fiatal férfit, akik ellen az eljárást a napokban fejezte be a rendőrség és ügyüket vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Vádat emeltek a négy esztergomi fiatal rabló ellen
2013. Május 07. 08:06, kedd | Helyi

Vádat emeltek a négy esztergomi fiatal rabló ellen

Lezárta a büntetőeljárást az esztergomi rendőrség az ellen a négy fiatal férfi ellen, akik még tavaly augusztus 19-én, az ünnepi tűzijáték után raboltak. A hatóság vádemelésre küldte az ügyet.

Mehet a bíróság elé az esztergomi fegyveres rabló
2013. Május 06. 14:59, hétfő | Helyi

Mehet a bíróság elé az esztergomi fegyveres rabló

Fegyveresen elkövetett rablás kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást megyei rendőr-főkapitányság K. Ferenc ellen. A 38 éves esztergomi férfit percek alatt elfogták még tavaly a rendőrök.

Vádemelésre vár a lebukott esztergomi tolvajbanda
2013. Április 11. 10:51, csütörtök | Helyi

Vádemelésre vár a lebukott esztergomi tolvajbanda

Saját fiát is rávette a bűncselekmény elkövetésére a 38 éves P. Sándor, akit társaival együtt 15 rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az esztergomi rendőrség.

Vádat emeltek a bűntetteket halmozó dorogi tolvaj-betörő ellen
2013. Április 10. 08:12, szerda | Helyi

Vádat emeltek a bűntetteket halmozó dorogi tolvaj-betörő ellen

12 rendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a dorogi rendőrség a 42 éves R. Bálint ellen. Bolti lopás, kerékpár-eltulajdonítás és más vagyon elleni bűncselekmények írhatók a számlájára.

2012. Április 02. 07:11, hétfő | Kék hírek

Óriási adócsalást lepleztek le - de ki fog ülni?

Vádemelési javaslattal fejezte be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azt a nyomozását, amellyet több mint 240 millió forint adócsalás és 162 millió forint értékű pénzmosás, bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított

2012. Március 23. 14:19, péntek | Kék hírek

Nagy per készül: 23 autóval 42 balesetet rendeztek meg, papíron 80 személy sérült meg

Vádemelést javasol a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) az eddigi legnagyobb, félmilliárdos biztosítási csalássorozat ügyében - tudta meg az MTI Hírcentrum csütörtökön.

2012. Február 22. 07:09, szerda | Külföld

Ismét rács mögött DSK

Őrizetbe vette kedden Dominique Strauss-Kahnt, a Nemzetközi Valutalap (IMF) volt vezérigazgatóját az észak-franciaországi Lille ügyészsége egy prostitúciós hálózat ügyében indított nyomozás keretében.

2012. Február 22. 07:07, szerda | Kék hírek

Vádat emeltek az orvos ellen

Foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt vádat emelt az ügyészség kedden egy orvos ellen, aki félreértelmezte a vércukorszintmérő jelzését és az általa ellátott beteg meghalt.

2012. Január 24. 13:13, kedd | Kék hírek

Bíróság előtt a gyújtogató asszony

Előre kitervelten, több emberen elkövetett emberölés kísérletével vádolja a megyei ügyészség azt az 58 éves nőt, aki tavaly márciusban tüzet okozott egy kisvárdai társasházban.